Werkbegeleider (potplanten)

Werkbegeleider (potplanten)

Vacaturenummer
7925
Plaatsnaam
Amsterdam
Functie
Teelt
Functienaam
Werkbegeleider (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Werkbegeleider.

Wij bieden een zinvolle dagbesteding aan mensen met verschillende probleem gebieden. Daar zitten mensen bij met een verslaving, psychiatrisch ziekte beeld maar ook mensen die een bijvoorbeeld een burn-out hebben. De motivatie en inzet is echter heel hoog en veel bedrijven kunnen jaloers zijn op deze sfeer en inzet.
Sociaal weer meetellen staat hoog in het groene vaandel voor haar werknemers, allemaal mensen met een afstand tot het ‘gewone’ werkzame leven.

Functie inhoud
Hierbij horen taken als mestbakken vullen, watergift controleren maar ook het aansturen van een paar zorgcliënten. Aansturen van externe arbeid is behoord ook tot de taken.
Functie eisen
  • Wij zoeken een rustige vriendelijke collega die geen moeite heeft iets meerdere malen uit te leggen. Aan de andere kant wel de prestatie drang heeft een mooi product af te leveren aan klanten.
  • We zoeken een echte teler met aantoonbare ervaring in de potplantenteelt en ervaring in kamerconiferen en of hedera heeft een kleine voorkeur.
  • Een heftruckcertificaat en spuitlicentie zijn wel belangrijk maar kunnen ook bij worden behaald.
  • Ervaring met de doelgroep is niet nodig we zullen je intern opleiden en coachen.
  • Het betreft met name een teelt technische functie die alle facetten van de teelt behelzen zoals watergeven en bestrijden maar ook het aflever-klaar maken van de potplanten voor levering van onze voornamelijk vaste klanten.
Functie aanbod
  • We bieden een mooie teelt technische functie op een modern bedrijf dat volop in beweging is en de aankomende jaren zal uitbreiden in de potplanten deels op roltafels en deels op een teeltvloer. Automatisering speelt daarbij een rol.
  • Je werkt in een team van 16 werkbegeleiders en werkt in een mooie omgeving waar netheid en een goede sfeer bovenaan staan.
  • Het betreft een functie van 36-38 uur en deze functie valt onder de cao zorg en welzijn is er bijvoorbeeld een 13e maand. Ook zijn er ontwikkelmogelijkheden.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
25-01-2022