Voorman Productie Jonge Planten (Veredeling)

Voorman Productie Jonge Planten (Veredeling)

Vacaturenummer
8385
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Voorman Productie Jonge Planten (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar met een locatie in De Lier zijn wij op zoek naar een Voorman Productie Jonge Planten.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft het bedrijf een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van het bedrijf is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Functie
Het bedrijf groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. De tropische tak van het bedrijf is gespecialiseerd in de vermeerdering en opkweek van jong plantmateriaal van Anthurium, Bougainvillea en Heliconia variëteiten. Als Voorman Productie Jonge Planten ben je een meewerkende voorman die de productie van jonge planten aanstuurt van A tot Z. In je rol stuur je (in)direct 25-30 uitzendkrachten aan.

In deze functie werk je nauw samen met de productiemanager en heb je contact met customer service, planning, voormannen van de andere afdelingen, teelt en administratie.

 • Sorteren, controleren, overplanten en wijder zetten van jonge planten.
 • Uitvoeren van kwaliteitscontroles.
 • Aansturen van uitzendkrachten.
Functie eisen
 • Je hebt ervaring in de tuinbouw en het aansturen van mensen.
 • Je bent flexibel, innovatief en creatief.
 • Je hebt een praktische instelling en kan goed communiceren en samenwerken met collega’s uit alle lagen van het bedrijf.
 • Je spreekt Nederlands en Engels. Kennis van de Poolse en/of Turkse taal is een pré.
 • Je kunt goed met Excel overweg.
 • Je bent bereid om incidenteel op zaterdagochtend te werken.
 • Je bent fulltime beschikbaar.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
Functie aanbod
Het bedrijf heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Het bedrijf biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Het bedrijf valt onder de cao Glastuinbouw welke o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling bij BPL Pensioen biedt. Wij investeren in jouw toekomst door een groot deel (2/3) van de pensioenpremie te betalen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
17-05-2022