Vliegende keep (tuinplanten)

Vliegende keep (tuinplanten)

Vacaturenummer
7339
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Productie
Functienaam
Vliegende keep (tuinplanten)
Functie inhoud
Voor een toonaangevende tuinplantenkwekerij met verschillende kwekerij in de Broekpolder in Honselersdijk zijn wij op zoek naar een Vliegende keep.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn gespecialiseerd in de teelt en verkoop van siergrassen en buitenvarens. Onze kernwaarden zijn: ambitieus, eerlijk, sympathiek en eenvoud. Met een klein, gedreven team zetten wij ons volledig in voor een bijzonder product en tevreden klant! Onze organisatie blijft groeien… en daarom hebben wij een vacature openstaan: Vliegende keep.

Functie
De vliegende kiep is eigenlijk overal binnen ons bedrijf inzetbaar. Je kan helpen met de order verwerking, maar ook met het oppoten of wijderzetten van de planten. Soms werk je met de “INIMINI” plantjes en soms met de grote sierpotten. Je kunt de diverse machines bedienen en je draagt jouw steentje bij de groei van onze tuinplanten. Samen met het team alle werkzaamheden op een locatie doen, vinden wij belangrijk.
Functie eisen
Ook voor deze functie zoeken wij iemand die goed past in ons kleine team. Maar minstens net zo belangrijk vinden wij het dat je onze passie voor onze producten deelt. Het is handig als je enkele jaren vergelijkbare werkervaring hebt opgedaan en bekend bent met een kwekerij. Meestal starten we om 7.00 uur en zijn we om 17.00 uur klaar.
Functie aanbod
Voor de vacature geldt vanzelfsprekend dat wij je een leuke en afwisselende baan bieden met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Het definitieve aantal uur per week in overleg. Daarnaast werk je in een klein team, met een prettige, informele werksfeer en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-07-2021