Verkoopmedewerker binnendienst (sierteelt)

Vacaturenummer
5492
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Commerciële functies
Functienaam
Verkoopmedewerker binnendienst (sierteelt)
Functie inhoud
Voor een veredelaar, vermeerderaar en producent van bloeiende planten in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker binnendienst.

Deze veredelaar, vermeerderaar en producent van bloeiende planten en is gespecialiseerd in de producten Curcuma, Kalanchoë en Spathiphyllum. Het is een echt familiebedrijf met meer dan 135 collega's die gezamenlijk zorgen voor een topkwaliteit van de producten.

Als verkoop medewerker binnendienst krijg je een leuke en afwisselende baan in een klein team. Op de eerste plaats ga jij zorgen voor ondersteuning aan de accountmanagers van Breeding sales. Je voert orders in, maakt bevestigingen voor klanten, zorgt voor exportzendingen, onderhoud contact met klanten, laboratoria, collega’s en zorgt voor een goede nazorg. Verder word jij verantwoordelijk voor kwaliteitszorg. Dit betekent dat jij werkzaamheden uitvoert gericht op het behalen van onze MPS certificaten.
Functie eisen
WAT VINDEN WIJ BELANGRIJK
Dat jij goed in het team past, de sfeer in het team positief is en je iedere dag met plezier naar je werk komt.

JIJ BENT
Iemand die proactief en nauwkeurig werkt, zelfstandig bent en een flexibele instelling heeft. Je vindt het leuk om een breed takenpakket te hebben en houdt het belang van de klant goed in de gaten.

MUST HAVE
Je bent in het bezit van een MBO commercieel gerelateerde opleiding en hebt administratieve vaardigheden. Daarnaast ben je bekend met het MS Office pakket. Er wordt verwacht dat je de Nederlandse- en Engelse taal uitstekend beheerst zowel in woord- als geschrift. Ervaring en kennis van overige talen is een pre.
Functie aanbod
  • Een marktconform salaris
  • Cafetaria- en winstdelingsregeling
  • Een afwisselende baan met groeiperspectief
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Zeer goede werksfeer en collegiaal team
  • Een enthousiaste en actieve personeelsvereniging
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
01-02-2019