Veredelingsassistent (Veredeling)

Veredelingsassistent (Veredeling)

Vacaturenummer
8555
Plaatsnaam
De Kwakel
Functie
Productie
Functienaam
Veredelingsassistent (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een bedrijf actief in de veredeling van nieuwe rassen voor de sierteelt en de zachtfruitsector in De Kwakel zijn wij op zoek naar een Veredelingsassistent.

Bedrijfsprofiel
Het veredelingsbedrijf in De Kwakel ontwikkelt nieuwe rassen voor de sierteelt en de zachtfruitsector. Wij werken samen met internationaal opererende bedrijven die een toppositie innemen op wereldmarkt. Wil jij bijdragen aan de toekomst van de groene sector? Wij zoeken gedreven personen.

Functie
In deze functie ondersteun je onze veredelaars met de dagelijkse uitvoering van de veredelingsprojecten. Het bedrijf veredelt meer dan 20 gewassen in de sier- en fruitteelt. Het brede pakket maakt deze functie veelzijdig en afwisselend! Vanaf het maken van de kruisingen tot het opbouwen van de klonenproeven, je bent overal bij betrokken. Als innovatie en werken met plantmateriaal in een hands-on werkomgeving je aantrekt, dan heeft het bedrijf een prachtige baan te bieden.
Functie eisen
  • Iemand met een MBO opleiding.
  • Iemand die niet bang is om vragen te stellen en bereid is om veel te leren.
  • Iemand die zich goed kan uitdrukken in de Nederlandse of Engelse taal.
  • Iemand die nauwkeurig werkt.
Functie aanbod
Een leuke, uitdagende en afwisselende baan. Een functie bij een dynamisch bedrijf met volop groeimogelijkheden en begeleiding bij de ontwikkeling van je vaardigheden en kennis. Salaris marktconform.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
30-05-2022