Veredelaar zaadproducten

Veredelaar zaadproducten

Vacaturenummer
6053
Plaatsnaam
De Kwakel
Functie
Teelt
Functienaam
Veredelaar zaadproducten
Functie inhoud
Voor een kwekerij gespecialiseerd in de veredeling en vermeerdering van snijbloemen, potplanten en tuin- en terrasplanten in De Kwakel zijn wij op zoek naar een Veredelaar zaadproducten.

Weet jij zoveel mogelijk goede eigenschappen te combineren in een Gerbera ras of lijn? Weet jij te innoveren en ons product naar het volgende niveau brengen? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze veredelaar!

Het bedrijf
Het betreft een nieuwe bedrijf dat sinds 1 september 2019 is ontstaan uit de fusie tussen twee bedrijven. Door de krachten te bundelen is men nu een nog grotere wereldspeler op het gebied van veredeling en vermeerdering.

Het nieuwe bedrijf vestigt zich aan de Dwarsweg in De Kwakel. Deze locatie wordt in de aankomende 2 jaar verbouwd en uitgebreid. Het kantoor wordt verbouwd en op de nieuw aangekochte grond komen er nieuwe moderne kassen die worden ingericht met moderne apparatuur. Een geweldig uitdagend traject voor dit bedrijf maar vooral voor de nieuwe Medewerker Technische dienst.

De verbouwing en fusie biedt dit bedrijf de kans om nog meer gebruik te maken van moderne technieken in de glastuinbouw. Men is op zoek naar een collega met een technische achtergrond, bij voorkeur met ervaring in de elektrotechniek. De functie die geboden wordt is zeer afwisselend en vol nieuwe kansen vanwege alle ontwikkelingen die gepland staan.
Voor onze afdeling Research & Development zoeken wij een collega met een passie voor productinnovatie:

Veredelaar zaadproducten

De functie
Je werkzaamheden zijn zeer divers. De eerste verantwoordelijkheid ligt in het opzetten en coördineren van kruising- en selectieprogramma’s. Deze veredelingsprogramma’s voor productontwikkeling moeten daarbij worden afgestemd op wensen uit internationale markten waarbij commerciële belangen uiteindelijk leidend zijn. Daarnaast doe je dagelijks veredelingswerk zoals kruisen, selecteren, beoordelen en registreren en komen je groene vingers goed van pas bij seizoensgebonden vermeerderingswerkzaamheden. In je functie stuur je assistent-veredelaars aan en werk je direct onder de Manager R&D. Het betreft een fulltime functie.
Functie eisen
Wat verwachten wij van jou?
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding bij voorkeur in de richting van plantenwetenschappen en/of specialisatie in plantenveredeling;
 • Bij voorkeur werkervaring in de veredeling van zaadgewassen;
 • Je hebt kennis van klassieke & moderne veredelingstechnieken en populatiegenetica;
 • Je bent secuur, proactief, kwaliteitsbewust en kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
 • Je hebt uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • Je bent hands-on, flexibel en slagvaardig.
Functie aanbod
Wat bieden wij jou?
 • Je komt te werken in een familiebedrijf waar we voor elkaar klaar staan;
 • Je ontvangt een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Je komt te werken in een bloeiende en groeiende organisatie met een mix van ervaren- en jong talent;
 • We investeren graag in jou met opleidingen en trainingen;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Reiskostenvergoeding conform cao;
 • Informele werksfeer met door het jaar heen leuke activiteiten met je collega’s.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
25-11-2019