Uitvoerend projectcoördinator HR (Vermeerdering)

Uitvoerend projectcoördinator HR (Vermeerdering)

Vacaturenummer
8662
Plaatsnaam
Wilp
Functie
Staf
Functienaam
Uitvoerend projectcoördinator HR (Vermeerdering)
Functie inhoud
Voor Schoneveld Breeding zijn wij op zoek naar een Uitvoerend projectcoördinator HR.

Bedrijfsprofiel
Bij Schoneveld Breeding in Wilp begin je elke dag fleurig tussen de bloeiende potplanten. Op een werkplek waar groei steeds centraal staat, kun je als uitvoerend projectcoördinator impact maken. Jij optimaliseert en digitaliseert zoveel mogelijk HR-processen, zodat we niet onnodig veel tijd kwijt zijn aan administratieve handelingen.

Schoneveld Breeding is van oorsprong een familiebedrijf waarin mensen betrokken zijn bij elkaar en gezamenlijk verder willen komen. Wij onderscheiden ons binnen de sector door de focus op ondersteuning aan klanten en het creëren van een meerwaarde voor alle partners in de keten. Met onze veredeling ontwikkelen we genetica waarmee onze klanten duurzamer kunnen produceren. We zijn met ongeveer 170 medewerkers in Nederland en 100 medewerkers op onze productielocatie Tanzania, uitgegroeid tot een prominente wereldspeler. Klanten in zo’n 35 landen worden dagelijks voorzien van zaden en kwekers mogen rekenen op een solide teelt- en marketingondersteuning. Je werkt samen met je collega’s in een innovatieve en inspirerende organisatie die toonaangevend is in de Nederlandse tuinbouw met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Jij gaat aan het werk op de afdeling HR. Het team bestaat uit nog 2 collega’s. De dames van HR zijn experts in hun vak. Deze digitaliseringsslag laten ze graag aan jou over. Jullie werken nauw met elkaar samen. Samen sparren over lopende zaken en hulp bieden bij ingewikkelde vraagstukken is voor jullie niet meer dan normaal. Creatieve ideeën en oplossingen zijn altijd welkom: samen komen we verder. Zo werken jullie samen om het beste resultaat voor de organisatie te bereiken. Zelfstandig, maar wel als onmisbaar onderdeel van het team.

Functie
De afdeling HR bedient de totale organisatie van Schoneveld Breeding. Alle collega’s kunnen binnenlopen en we hebben alle benodigde HR kennis zelf in huis. Dankzij jouw expertise kunnen we het bedrijf nog beter van dienst zijn. De software werkt door jouw inspanningen namelijk efficiënt en effectief voor de afdeling HR. Jij zorgt allereerst dat de HR module van AFAS goed is ingericht en werkt. Het eerste project waar je mee bezig gaat is de bestaande HR processen digitaliseren. Daarbij kijk je wat er vanuit het systeem nog meer mogelijk is en zorg je dat de gebruikers er goed mee kunnen werken.

Jouw functie draait voor een groot deel om procesmatig denken. Dat doe je zelfstandig, maar wel in nauwe samenspraak met de HR-manager. Jij levert resultaat door:
 • Lopende HR-processen te (her)ontwerpen. Je verzorgt daarbij ook trainingen voor gebruikers om draagvlak te creëren voor nieuwe processen.
 • Implementaties voor te bereiden. Hierbij kun je gebruikmaken van de expertise van externe AFAS-deskundigen met wie wij een samenwerkingsverband hebben.
 • Verbanden te leggen tussen HR-processen en de daarbij behorende AFAS functionaliteit.
 • Gebruikershandleidingen voor nieuwe medewerkers te schrijven. Daarbij houd je rekening met de doelgroep.
 • Testplannen te gebruiken en acceptatietesten uit te voeren of coördineren.
Functie eisen
Je bent van nature oplossingsgericht. Je doorziet snel het proces achter verschillende werkwijzen en kunt hoofd- van bijzaken scheiden. Je kunt je communicatiestijl moeiteloos aanpassen aan je gesprekspartner en weet de boodschap helder te brengen.

Daarnaast breng je mee:
 • Een afgeronde mbo4-opleiding in de richting van HRM, personeelsmanagement, bedrijfskunde of organisatiemanagement.
 • Kennis van AFAS en van HRM- en salarisprocessen.
 • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.
Functie aanbod
Deze uitdagende klus vervul je met liefde, maar natuurlijk wil je ook weten wat je voor jouw tijd en inzet terug mag verwachten. Wij bieden jou, op basis van een fulltime werkweek:

 • Een salaris conform CAO glastuinbouw tussen de € 2.357 en de € 3.489 bruto per maand, afhankelijk van je competenties.
 • 25,5 vakantiedagen per jaar
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand woon/werk
 • Een dienstverband voor de duur van 12 maanden, voor 24-30 uur per week met mogelijkheid tot verlenging.
 • Een goede pensioenregeling met persoonlijk advies van BPL.
 • Laadmogelijkheden voor een elektrische auto, gratis opladen voor elektrische fietsen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
30-06-2022