Uitvoerder Gewasbescherming (Opkweek)

Uitvoerder Gewasbescherming (Opkweek)

Vacaturenummer
8833
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Teelt
Functienaam
Uitvoerder Gewasbescherming (Opkweek)
Functie inhoud
Voor Vreugdenhil Plants zijn wij op zoek naar een Uitvoerder Gewasbescherming.

Bedrijfsprofiel
Enig idee wat ervoor komt kijken om miljoenen jonge planten op te kweken voor de groente- en de sierteelt? Veel, heel veel! Op alle niveaus van onze organisatie kom je voor uitdagingen te staan. In de teelt, techniek, productie, logistiek of in de administratie. Eén ding hebben onze medewerkers allemaal gemeen: het zijn aanpakkers en gaan ervoor! Onze medewerkers zijn vooral ook praktisch. Iedere dag gaan wij als team voor kwaliteit en het succes van onze producten, onze klanten en ons bedrijf. De sfeer binnen het bedrijf is vooral no-nonsense, betrokken en met aandacht voor de werknemers. Het team is over 6 vestigingen verspreid en bestaat uit circa 120 vaste medewerkers en circa 200 - 350 uitzendkrachten per dag. Als groeiend bedrijf hebben we regelmatig vacatures.

Functie
Als Uitvoerder gewasbescherming dien je de gewasbescherming toe aan onze groenteplanten, eetbare plukgroenten, stekperkgoed, zaaigoed en bloeiend perkgoed. De werkzaamheden vinden plaats in de vroege ochtend, late middag, avond of de weekenden op een van onze locaties. Je maakt deel uit van het teeltteam, maar werkt geheel zelfstandig. Uren worden in overleg met jou vastgesteld. Je werkt nauw samen met een van onze telers.
Functie eisen
Je bent in bezit van een geldige spuitlicentie en hebt ervaring.
Functie aanbod
Wij bieden jou (bij)baan binnen een dynamische werkomgeving én enthousiaste collega’s. Je ontvangt hiervoor een goed uurtarief.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Cursus
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
07-09-2022