Traineeship Teelt of Leidinggeven (Lisianthus)

Traineeship Teelt of Leidinggeven (Lisianthus)

Vacaturenummer
8534
Plaatsnaam
Gameren
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Traineeship Teelt of Leidinggeven (Lisianthus)
Functie inhoud
Voor LionStar B.V. uit Gameren zijn wij op zoek naar Traineeship Teelt of Leidinggeven.

Bedrijfsprofiel
Jong, dynamisch en vooruitstrevend, dat zijn de belangrijkste kenmerken van kwekerij LionStar. En dat zie je duidelijk terug in de kwaliteit van ons product: de ‘LionStar Lisianthus’.

Onze klimaat- en voedingssytemen zijn precies afgestemd op de natuurlijke wensen van deze prachtige bloem. Temperatuur, luchtvochtigheid en bemesting worden permanent door de allermodernste klimaatcomputers gemonitord en aangestuurd. Hierdoor kunnen wij alle aspecten van het teeltproces van begin tot het eind op een zeer hoog niveau houden. Dit met maar één doel voor ogen: Het in de markt zetten van de ‘LionStar Lisianthus’ in de best mogelijke kwaliteit en met een zo lang mogelijk vaasleven. Een doel waar ons gehele team zich dagelijks voor inzet.

Functie
Wij zoeken een collega die het leuk vind om in een enthousiast, hecht team te werken. Er is genoeg ruimte om de taken op te pakken die bij jou passen en je daarin verder te ontwikkelen. Ervaring is fijn, maar jouw inzet en enthousiasme is het belangrijkste. Enige achtergrond in de vorm van een ‘groene’ opleiding (Mbo of HAS) is wel noodzakelijk.
Functie eisen
We vinden het belangrijk dat je goed in ons team past, dat je passie hebt voor het product en ambitie hebt om door te groeien. Of dat nu richting een Teeltfunctie is, of juist een Leidinggevende rol: in overleg is veel mogelijk. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en verwachtingen.
Functie aanbod
Een afwisselende baan in een mooi bedrijf
Fulltime functie met passende arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
25-05-2022