Trainee Teeltspecialist (Hortensia's)

Trainee Teeltspecialist (Hortensia's)

Vacaturenummer
8037
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Teelt
Functienaam
Trainee Teeltspecialist (Hortensia's)
Functie inhoud
Voor een hortensiakwekerij in De Lier en Honselersdijk zoeken wij een Trainee Teeltspecialist.

Bedrijfsprofiel
Voor het bedrijf is telen meer dan groeien alleen; Met ontzag voor de natuur en fascinatie voor vernieuwing, telen wij al meer dan honderd jaar ervaring de sterkste en meest bijzondere hortensia’s. Onze ambacht voel je in elk detail, van wortel tot bloem. Met ons complementaire assortiment – geteeld op ruim 21 hectare kas en buitenveld – zijn we in staat de volle breedte van het kamerhortensia-schap te beleveren. Doordat we onszelf blijvend willen verbeteren, is er altijd ruimte voor groei en zijn wij op zoek naar een fulltime: Trainee teeltspecialist

Functie
Wat ga je bij ons doen?
Als trainee teeltspecialist ben je de rechter- en linkerhand van de teeltspecialist. Onder zijn leiding ga jij alle ins-en outs van het telen van onze hortensia’s onder de knie krijgen. Dat gevoel ontwikkel je als specialist gaandeweg binnen ons bedrijf. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden en taken.
Daarnaast help je ook regelmatig de teeltspecialist en andere collega’s bij hun verantwoordelijkheden. Kortom; een uitdagende functie waarin je door kunt groeien naar het niveau van een zelfstandig teeltspecialist binnen ons groeiende bedrijf. Wat is belangrijk in deze functie:
  • Het controleren en bijsturen van het groeiklimaat
  • Het voorkomen van ziektes en plagen
  • Het creëren van de ideale omstandigheden voor onze hortensia’s waarbij ze de juiste voedingstoffen en hoeveelheid water krijgen om uit te groeien tot de perfecte plant
Functie eisen
  • MBO werk- en denk niveau
  • Je bent leergierig en hebt ambitie
  • Doelgericht
  • Nauwkeurig
  • Een hands on mentaliteit
Functie aanbod
Een team van specialisten met een enorme gretigheid om door te ontwikkelen. Dit team zal jou enthousiast ontvangen en een prima uitgangsbasis bieden om mee te groeien met de torenhoge ambities. Daarnaast bieden wij uitstekende voorwaarden, letterlijk en figuurlijk! Onder de voorwaarden van een prima salaris en pensioen wordt er gedacht aan opleidingsmogelijkheden en een doordacht sociaal beleid. Daag jij onze specialisten uit met vernieuwende ideeën en inzichten?
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
23-02-2022