Trainee (Plants)

Vacaturenummer
5573
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Overige functies
Functienaam
Trainee (Plants)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in het produceren van jonge sier- en groenteplanten zoeken wij een Trainee.

Als Trainee krijg je van ons de gelegenheid om gedurende een jaar jouw talenten te ontplooien. Tevens zul je uitvoerig kennis maken met de diverse productieprocessen. Daarna kun je je verder bekwamen en ben je in staat je eerste loopbaanstap binnen onze onderneming te kunnen zetten.
Functie eisen
Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding richting tuinbouw, je bent overtuigd van je eigen kunnen en hebt vooral de ambitie om iets te gaan betekenen in een toonaangevend opkweekbedrijf. Affiniteit met de tuinbouwsector is voor ons een vanzelfsprekendheid. Je bent reuze nieuwsgierig naar het reilen en zeilen binnen een onderneming die sterk in ontwikkeling is.
Functie aanbod
Wij bieden je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en voor te bereiden op een carrière bij het bedrijf: een dynamische en professionele organisatie. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Wij bieden een prima salaris en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, zoals o.a. studiefaciliteiten.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Matig
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
21-03-2019