Trainee Commercieel Teelttechnische Consultant Chrysant (chrysanten)

Trainee Commercieel Teelttechnische Consultant Chrysant (chrysanten)

Vacaturenummer
7317
Plaatsnaam
Hensbroek
Functie
Commercieel
Functienaam
Trainee Commercieel Teelttechnische Consultant Chrysant (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar en veredelaar van chrysanten in Hensbroek, zijn wij op zoek naar een trainee commercieel teelttechnische consultant chrysant.

Bedrijfsprofiel
Nederland is wereldwijd gezien de grootste speler in de sierteelt. Die positie hebben we te danken aan bedrijven die continu innoveren. Het bedrijf is er één van. We behoren internationaal gezien tot de grootste veredelaars en vermeerderaars van de chrysant. Continu vernieuwen we het assortiment met aantrekkelijke rassen. Zo houden we de focus van de consument op de chrysant vast. Dat doen we niet alleen in eigen land, maar mondiaal via distributeurs en eigen verkoopkantoren in Colombia en Zuid-Afrika. Onze productielocaties in Hensbroek en Tanzania voorzien klanten in grote delen van de wereld van chrysantenstekken.

Met een team van 170 eigen medewerkers op de locatie Hensbroek werken we er elke dag aan om de volgende stap te zetten. Als groeiend familiebedrijf, opererend in een dynamische wereld, zoeken we talent om ons verder te brengen. Mensen met kwaliteiten en capaciteiten die de potenties van de internationale sierteelt zien. Ben jij zo iemand, die zich commercieel en teelttechnisch wil ontwikkelen binnen ons concern?

Functie
Het bedrijf is de internationale leverancier van baanbrekende rassen. Onze klanten zijn kritisch en rekenen op hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn op zoek naar talenten die zich verder willen ontwikkelen in de wereldwijde chrysantensector. Door middel van deze ‘training on the job’ krijg je bij ons de mogelijkheid om als trainee onder andere (teelt)technische ervaring op te doen bij de verschillende interne afdelingen. Dit wordt eventueel aangevuld met een specifieke opleiding. Je doet tijdens deze training kennis op van het productieproces, de teelt van de chrysant en je leert ook je collega’s kennen. Hierna ga je je meer verdiepen in de sales activiteiten op de afdeling Verkoop onder begeleiding van de internationale salesmanager en in samenwerking met de ervaren accountmanagers en consultants. Goede doorstroommogelijkheden zijn hierbij het uitgangspunt. Vind je planten en de teelt hiervan leuk en wil je hierin in de toekomst werkzaam zijn? Pak dan de kans om deze uitdaging aan te gaan.
Functie eisen
  • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent geïnteresseerd in planten/ het teeltproces en wilt jezelf hierin ontwikkelen tot het niveau van sparringpartner met de telers van chrysanten.
  • Je hebt communicatieve kwaliteiten en bent commercieel ingesteld.
  • Je houdt ervan om relaties op te bouwen.
  • Je bent leergierig en bereid om je handen uit de mouwen te steken.
  • Je hebt bij voorkeur enige stage- en of werkervaring in de glastuinbouw of commerciële omgeving.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je vindt het leuk om te reizen in binnen- én buitenland.
Functie aanbod
Reken bij dit bedrijf op een functie met veel zelfstandigheid. Je initiatief wordt hier écht gewaardeerd. De sfeer op het bedrijf stimuleert je om alles uit jezelf te halen wat erin zit en verder te komen. En wat salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden betreft: wij weten wat talenten waard zijn.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
06-07-2021