Vacature Trainee Buitenland (chrysanten)
Trainee Buitenland (chrysanten)

Trainee Buitenland (chrysanten)

Vacaturenummer
6779
Plaatsnaam
Ethiopië
Functie
Teelt
Functienaam
Trainee Buitenland (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar van chrysantenrassen in Maasdijk zijn wij op zoek naar een Trainee Buitenland (locatie: Maasdijk/Ethiopië/Oeganda)

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is het grootste chrysanten veredelings- en stekbedrijf wereldwijd en is actief in een fors aantal pot- en tuinplanten. Afrika is de plek waar de chrysantenstekken hun reis beginnen. In Ethiopië en Oeganda zijn de productielocaties gevestigd. Hier wordt dagelijks het stekmateriaal geplukt van de moederplanten. Een zusterbedrijf gebruikt deze locaties voor opkweek van stekmateriaal. Het verse stekmateriaal wordt per vliegtuig naar Nederland vervoerd of vindt direct zijn weg naar onze afnemers wereldwijd. Een groot team van lokale werknemers onder leiding van Nederlands management draagt elke dag zorg voor een optimaal productieproces en kwalitatief hoogstaande stekken.

De functie
Zie jij jezelf wel functioneren in dit hechte team, zie je leven en werken in Afrika zitten en heb je altijd een focus op kwaliteit?
Je start in Nederland om bekend te raken met de bedrijven, de mensen, de kwaliteitseisen van ons stekmateriaal en alle processen. Na deze inwerkperiode van enkele maanden tot maximaal een jaar, vertrek je naar onze productielocatie in Ethiopië. Je zult daar uitvoerig kennismaken met de diverse (productie-) processen en teelttechniek rondom stekproducten. Je zult je verder verdiepen in de kwaliteitseisen op het gebied van uniformiteit, groeikracht, ziektes en plagen. Bovendien maak je nader kennis met de wijze waarop we op deze locatie uitvoering geven aan maatschappelijk ondernemen. Bij gebleken geschiktheid zul je je weg vinden als productiemanager.
Functie eisen
  • HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur een ‘groene’ opleiding. Ook net afgestudeerden roepen wij op om te reageren. Je wilt je graag verder ontwikkelen in de agrarische sector.
  • Je bent overtuigd van eigen kunnen, hebt de ambitie om iets te gaan betekenen in een toonaangevend bedrijf en gaat uitdaging niet uit de weg.
  • Uiteraard beschik je over ondernemende capaciteiten, een grote mate van flexibiliteit en een pioniersgeest.
  • Doelgericht, creatief, innovatief, stressbestendig, samenwerken, aanpakken zijn eigenschappen waar jij je in herkent. Je vindt het bovendien leuk om met innovaties bezig te zijn en je hebt de drive om naar Afrika te willen.
  • Je bent gewend te werken met Microsoft Office (Word, Excel en Powerpoint)
Functie aanbod
Een uitdagende functie in het buitenland bij een vooraanstaand en dynamisch familiebedrijf waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen onder leiding van een hecht team met Nederlandse en Afrikaanse collega’s. Een avontuurlijke werkomgeving, waarin je je creativiteit en oplossingsgericht handelen volop kunt inzetten. En waar je natuurlijk kunt genieten van de Afrikaanse cultuur en natuur.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
09-12-2020