Vacatures

Teler (Plantenkwekerij)

Vacaturenummer
5268
Plaatsnaam
Venlo
Functie
Teelt
Functienaam
Teler (Plantenkwekerij)
Functie inhoud
Voor een opkweekbedrijf van groenteplanten in Venlo zijn wij op zoek naar een Teler.

Het is een moderne plantenkwekerij in Venlo gespecialiseerd in het opkweken van groenteplanten, zoals tomaten, aardbeien, sla en kool. Daarnaast produceert het bedrijf kruidenplanten voor de (internationale) retail. Het bedrijf bestaat meer dan veertig jaar en is nog altijd in handen van de familie. Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid en geautomatiseerd. Het bedrijf kweekt praktisch het hele jaar door en kan zich daardoor focussen op groentenopkweek.

Als Teler voel je je verantwoordelijk voor het complete teeltproces, van het plannen tot het leveren van de gewassen aan de klant. Je bent in staat om de teelt van een deel, een specifiek aantal gewassen, te begeleiden. Je draagt zorg voor o.a:

  • Teeltschema's
  • productie instructies inzake de juiste recepturen, klimaatvereisten, bodemcondities, verzorging en hulpmiddelen. klimaatvereisten, bodemcondities, verzorging en hulpmiddelen.
  • Bewaking van het teeltproces
  • De aflevering van planten conform afspraken aangaande de kwaliteit, productienormen en kosten.
  • Een goede afstemming met de afdeling Verkoop en Organisatie.
Functie eisen
  • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in een agrarische richting)
  • Ten minste 1 tot 4 jaar relevante werkervaring in de branche
  • Je bent leergierig en bereid om ontbrekende (teelttechnische) kennis aan te vullen
Functie aanbod
Een schitterende functie bij een innovatieve organisatie waar ongeveer 125 vakmensen dagelijks werkzaam zijn. De organisatie waardeert het wanneer de medewerkers actief meedenken met de organisatie. Het betreft een fulltime dienstverband van 40 uur in de week. Je komt te werken in een groeiende organisatie, waar jij in mee kan groeien. Je kunt rekenen op een goed marktconform salaris met prima secundaire voorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
15-10-2018