Vacatures

Teler (planten)

Vacaturenummer
5836
Plaatsnaam
Bergschenhoek
Functie
Teelt
Functienaam
Teler (planten)
Functie inhoud
Voor een relatief jonge plantenkwekerij met meerdere locaties in Lansingerland en het Westland zijn wij voor de locatie in Bergschenhoek op zoek naar een ondernemende teler.

In deze afwisselende functie wordt het jouw uitdaging om op deze locatie de teelt continue te optimaliseren en te structureren. Je zorgt daarbij onder andere voor de juiste klimaatinstelling, watergift beheersing en gewasbescherming. Het zorgen voor het juiste product met de juiste specificaties op het juiste moment, is voor jou vanzelfsprekend.

Ook ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van het plantmateriaal, scouten en het uitvoeren van proeven. Omdat het gaat om wisselende assortimenten en diverse klanteisen wordt van je gevraagd op flexibele en efficiënte wijze hierop in te spelen. Maar gelukkig is dat voor jou geen enkel probleem.

Je staat er zeker niet alleen voor; je wordt ondersteund door en spart regelmatig met de teeltmanager. Daarnaast kun je altijd overleggen met je collega telers van de andere locaties.
Bij productiewerkzaamheden word je, bij grotere groepen, ondersteund door een teamleider. Bij kleine groepjes (tot maximaal vijf personen) stuur je zelf aan.
Functie eisen
Voor deze verantwoordelijke, maar vooral ook uitdagende en afwisselende functie met veel vrijheid zijn passie voor het vak en een flexibele werkinstelling onontbeerlijk.
Je bezit een hbo werkniveau verkregen door opleiding en/of meerdere jaren succesvolle teeltervaring.
Functie aanbod
Een mooie kans in een groeiende organisatie. Vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een team van enthousiaste en betrokken medewerkers. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en groei. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen worden geboden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
06-08-2019