Teler (Opkweek)

Teler (Opkweek)

Vacaturenummer
8594
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Teelt
Functienaam
Teler (Opkweek)
Functie inhoud
Voor een hoogwaardige plantenkweker voor het opkweken van koude en warme groenteplanten en sierteeltplanten in Bleiswijk zoeken wij een Teler.

Niet alleen kweken we verschillende planten, ook opdrachtgevers hebben hun specifieke eisen en wensen. Aan jou de taak om de groei te monitoren en te zorgen dat we onze afspraken over het juiste afleverstadium en het aflevertijdstip met de klant nakomen. Dat is een complexe mix van watergift, bemesting, gewasbescherming, klimaatinstelling en belichting, maar wel heel erg interessant en uitdagend! Samen met je collega's zorg je voor een sterke plant waar we trots op zijn.

Wij stimuleren je om jezelf verder te ontwikkelen en die ruimte krijg je daar ook voor, maar je neemt bij de start wel een 'groen' mbo-diploma mee. Ervaring in een plantenkwekerij is een pre, maar niet noodzakelijk want we zorgen voor een mooi ontwikkeltraject.
Functie eisen
  • Een afgeronde ‘groene’ mbo-opleiding
  • Een passie voor planten en duurzaam telen
  • Een enthousiaste, leergierige en open instelling
  • Een zelfstandige werkhouding en collegiale instelling
Functie aanbod
Onze cultuur is open, betrokken, respectvol, klantgericht en nuchter. Bij ons werk je in een informele sfeer met enthousiaste, gedreven collega's. We hebben een platte organisatiestructuur met korte lijnen. We hanteren de cao Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
02-06-2022