Teler (Opkweek)

Teler (Opkweek)

Vacaturenummer
8591
Plaatsnaam
Kessel
Functie
Teelt
Functienaam
Teler (Opkweek)
Functie inhoud
Voor een hoogwaardige plantenkweker voor het opkweken van koude en warme groenteplanten en sierteeltplanten in Kessel zoeken wij een (Junior) Teler.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een opkweker van koude en warme groenteplanten, zaaigoed en perkgoed. Niet alleen kweken ze verschillende producten, ook opdrachtgevers hebben hun eigen specifieke eisen en wensen. Aan jou de taak om de groei continu te monitoren en te zorgen dat we onze afspraken over het juiste afleverstadium en het aflevertijdstip met de klant nakomen. Dat is een complexe mix van watergift, bemesting, gewasbescherming, klimaatinstelling en belichting waarbij er gebruik gemaakt wordt van verschillende sensoren.

Functie
Niet alleen kweken we verschillende producten, ook opdrachtgevers hebben hun eigen specifieke eisen en wensen. Aan jou de taak om de groei continu te monitoren en te zorgen dat we onze afspraken over het juiste afleverstadium en het aflevertijdstip met de klant nakomen. Om dit te kunnen bereiken pas jij een complexe mix toe van watergift, bemesting, gewasbescherming, klimaatinstelling en belichting waarbij er gebruik gemaakt wordt van verschillende sensoren.

Samen met je collega's zorg je voor een sterke en gezonde plant met hoge kwaliteit waar we met zijn allen trots op zijn. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en stimuleren wij jou ook om continu te blijven groeien.
Functie eisen
Wat breng je mee in deze functie:
  • Een afgeronde ‘groene’ mbo-opleiding of interesse in de teelt
  • Een passie voor planten en duurzaam telen
  • Een enthousiaste, leergierige en open instelling
  • Een zelfstandige werkhouding en collegiale instelling
Functie aanbod
Je kunt je bij ons ontwikkelen:
Zo kun je bij ons beginnen als je een 'groene' mbo-opleiding hebt afgerond of interesse hebt om deze richting op te gaan. Op die manier is ervaring in een plantenkwekerij mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk want we zorgen voor een passend ontwikkeltraject.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
02-06-2022