Teler junior of senior (opkweek)
Teler junior of senior (opkweek)

Teler junior of senior (opkweek)

Vacaturenummer
7135
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Teelt
Functienaam
Teler junior of senior (opkweek)
Functie inhoud
Voor een bedrijf gericht op de opkweek van warme glasgroente en sierteeltproducten, in De Lier, zijn wij op zoek naar een Teler, junior of senior.

Bedrijfsprofiel
Enig idee wat ervoor komt kijken om miljoenen jonge planten op te kweken voor de groente- en de sierteelt? Veel, heel veel! Op alle niveaus van onze organisatie kom je voor uitdagingen te staan. In de teelt, techniek, productie, logistiek of in de administratie. Eén ding hebben onze medewerkers allemaal gemeen: het zijn aanpakkers en gaan ervoor! Onze medewerkers zijn vooral ook praktisch. Iedere dag gaan wij als team voor kwaliteit en het succes van onze producten, onze klanten en ons bedrijf. De sfeer binnen het bedrijf is vooral no-nonsense, betrokken en met aandacht voor de werknemers. Het team is over 6 vestigingen verspreid en bestaat uit circa 120 vaste medewerkers en circa 200 - 350 uitzendkrachten per dag. Als groeiend bedrijf hebben we regelmatig vacatures.

Functieomschrijving
Als Teler ben je dagelijks bezig met het telen en verzorgen van diverse productgroepen: groenteplanten, eetbare plukgroenten (Pick-&-Joy®), stekperkgoed, zaaigoed en bloeiend perkgoed. Je bent continue bezig met watergift, gewasbescherming, klimaatbeheersing, voedingsniveaus en de beoordeling van gewassen. Je stuurt de gewassen om in het juiste afleverstadium en op het juiste aflevertijdstip te kunnen afleveren. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring, stel je de klimaatcomputer in, je controleert technische installaties, je overlegt met collega’s en stuurt bij of aan daar waar nodig.
Je bent werkzaam binnen een enthousiast en professioneel teeltteam bestaande uit circa 25 collega’s verspreid over vijf locaties en werkzaam op verschillende niveaus. Uiteraard zijn jouw werkzaamheden afhankelijk van jouw werkervaring en kennisniveau. Ben jij een startende teler met weinig kennis en ervaring, dan zullen wij jou alle kneepjes van het vak gaan leren. Ben jij een teler met de nodige kennis en ervaring, dan kun je dit delen met jouw collega’s en al snel zelfstandig aan de slag. Wie weet ga je een nieuw specialisme ontdekken en deze uitbouwen zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen en uitdagen.
Functie eisen
Als Teler heb je een passie voor het opkweken van jong plantmateriaal. Je beschikt over een afgeronde groene MBO- of HBO-opleiding of je hebt voldoende aantoonbare werkervaring in teelt. Je bent enthousiast en hebt een praktische, leergierige instelling. Je bent bereid tot weekendwerk en je houdt je gemakkelijk staande in een dynamische omgeving.
Functie aanbod
Als Teler bij dit bedrijf kies je voor een carrière voor de lange termijn. Je krijgt de mogelijkheid om veel te leren over telen, teelttechnieken en gewassen middels interne en externe opleiding. Je zult het gaan ervaren als een afwisselende baan met veel uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je komt terecht in een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s die graag werken in een schone werkomgeving. Er is een actieve personeelsvereniging die naast de personeelsuitjes diverse leuke activiteiten organiseert. Uiteraard ontvang je en passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
12-04-2021