Teler

Vacaturenummer
4963
Plaatsnaam
Hendrik-Ido-Ambacht
Functie
Zelfstandig teeltmedewerker
Functienaam
Teler
Functie inhoud
Voor een leverancier van hoogwaardig uitgangsmateriaal voor de professionele sierteelt-kwekers in Hendrik-Ido-ambacht zijn wij op zoek naar een Teler.

Je houdt je als Teler dagelijks zelfstandig bezig met de gewasverzorging van de planten, waarbij het registreren en het verwerken van teelttechnische informatie een belangrijk onderdeel is. Je neemt grondmonsters af t.b.v. de kwaliteitanalyse. Daarnaast controleer je het gewas op groei, signaleer je afwijkingen of groeiverstoringen die veroorzaakt worden door ziekten of plagen. Je voert biologische en chemische gewasbescherming en ziektebestrijding uit op verzoek en onder toezicht (o.a. spuiten). Je registreert productiegegevens. Verder stuur je tijdelijke of vaste medewerkers aan. De indeling kun je naar eigen inzicht indelen.
Functie eisen
Wat jij meebrengt
Je bent flexibel ingesteld ten aanzien van werken binnen- en buiten de dagspiegel om en in het weekend (zaterdag en zondag. Je vindt het leuk om met planten te werken en om gezamenlijk met je team tot een goed eindresultaat te komen.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je CV
  • Een afgeronde agrarische opleiding bij voorkeur op MBO-niveau of een door ervaring verkregen gelijkwaardig werk - en denkniveau;
  • Minimaal 3-5 jaar teelttechnische ervaring;
  • In het bezit van spuitlicentie 1 en in bezit van of bereidheid tot het, op korte termijn, behalen van spuitlicentie 2.
Functie aanbod
Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een dynamische, internationale organisatie waarbinnen de lijnen kort zijn en de sfeer prettig en no-nonsense. Onze organisatie biedt een goed pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan zoals: collectieve regelingen, waaronder winstafhankelijke uitkering, pensioen, ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met korting te sporten en een goed salaris afgestemd op je rol en ervaring. Het bedrijf biedt jou volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast werken er enthousiaste en gemotiveerde collega’s! In Dinteloord (Prinsenland) zijn wij momenteel bezig met nieuwbouw (uitbreiding) welke in 2020 gereed zal zijn. Dat betekent dat je zowel op de locatie in Hendrik-Ido-Ambacht als in Dinteloord inzetbaar zal zijn (in overleg). Kortom: Het bedrijf biedt jou voor de toekomst voldoende mogelijkheden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
12-06-2018