Teeltverantwoordelijke (potplanten)

Teeltverantwoordelijke (potplanten)

Vacaturenummer
6772
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltverantwoordelijke (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een teeltverantwoordelijke.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf verzorgt de opkweek van potplanten voor retailers. We zijn een familiebedrijf met meerdere glastuinbouwbedrijven binnen de regio, De hoofdlocatie is gevestigd in Naaldwijk.

Functie
In de functie van teeltverantwoordelijke ben je samen met het teeltteam verantwoordelijk voor het verzorgen van het gewas op één locatie. Je wordt hierbij ondersteund door de hoofdkweker. Je bent een teamplayer met oog voor detail, je toont initiatief en je draagt verantwoording voor de kwaliteit van de planten. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het verzorgen van de diverse gewassen. Dit varieert van watergeven, spuiten (bestrijden en remmen) en scouten tot het bepalen van het juiste klimaat voor de gewassen. Om optimaal te kunnen werken is het van belang dat je o.a. de spuitapparatuur en UV-ontsmetters goed onderhoudt. Samen met het teeltteam ben je ook verantwoordelijk voor het operationeel houden van het eb-/vloedsysteem, beregeningssysteem en de wkk-installatie.
Functie eisen
Wij leiden je graag intern op als teeltverantwoordelijke als je geen ervaring hebt. Een vereiste is wel dat je ervaring hebt in de glastuinbouw. Je bent in het bezit of bent bereid tot het behalen van een spuitlicentie.
Functie aanbod
Een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur die maatschappelijk betrokken is in het Westland. We zijn informeel en bieden je een plezierige werksfeer in een dynamische werkomgeving. Wij bieden je een marktconform salaris die passend is bij je functie. Het betreft een functie voor 38 uur per week. Overuren kunnen uitbetaald worden of er kan gekozen worden voor de tijd-voor-tijdregeling. Er wordt gestart met een jaarcontract waarvan drie maanden proeftijd. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk, daarom bieden wij jou de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen door een opleidingsbudget beschikbaar te stellen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
04-12-2020