Teeltspecialist

Teeltspecialist (tomaten)

Vacaturenummer
6120
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltspecialist (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Maasdijk wij op zoek naar een Teeltspecialist.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een modern, groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van diverse soorten tomaten. Het bedrijf bestaat momenteel uit productielocaties in het Westland, Rilland en Middenmeer met een gezamenlijke oppervlakte van 128 ha.

De functie
Als teeltspecialist heb je een afwisselende en zelfstandige functie. Je bent verantwoordelijk voor de beheersing van het kasklimaat, watergift en bemesting van 12 Ha. Je beoordeelt de stand van het gewas en je adviseert de bedrijfsleiders over het te voeren arbeidsbeleid. Ook onderhoud je de contacten met collega-telers en adviseurs. Je denkt mee in nieuwe teelttechnieken.
Functie eisen
Onze voorkeur gaat uit naar een enthousiaste en ambitieuze teler op MBO+ niveau die zich thuis voelt in een jong team. Woonachtig in de omgeving van Maasland. Ervaring in een soortgelijke functie is een pre, maar niet noodzakelijk. Gevoel voor planten is wel belangrijk!
Je kunt goed overweg met het Officepakket. Binnen ons bedrijf kun je je ontwikkelen door een intern ontwikkelingsprogramma. Persoonlijke eigenschappen die bij jou passen zijn: communicatief vaardig, samenwerken, passie, leergierig, altijd streven naar het beste, initiatief en flexibel. En natuurlijk ‘groene vingers’.
Functie aanbod
Een uitdagende functie in een groeiend bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Naast een dynamische baan, waarin geen dag hetzelfde is, bieden wij een informele werksfeer, optimale werkomstandigheden, een passend salaris, een prestatiebonus en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
19-12-2019