Teeltspecialist (groene kamerplanten)

Teeltspecialist (potplanten)

Vacaturenummer
6846
Plaatsnaam
Nieuwveen
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltspecialist (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij met locaties in Nieuwveen en de Kwakel zijn wij op zoek naar een teeltspecialist.

Bedrijf
Het bedrijf is een bedrijf met een groot aantal activiteiten op het gebied van vermeerdering, productie en verkoop van planten en arrangementen. Op onze locaties de Kwakel en Nieuwveen worden planten geteeld voor klanten in heel Europa en het moederbedrijf in ’s-Gravenzande.

Functie
Wij zoeken iemand met groene vingers die zoveel mogelijk teelt-technische taken van onze bedrijfsleider over kan nemen. Het is de bedoeling dat hij je in het begin zo goed mogelijk begeleid zodat je op termijn zelfstandig de gehele teelt op je kunt nemen. Je hebt ervaring met teelt in de glastuinbouw, kennis van geïntegreerde gewasbescherming en geen hekel om regelmatig weekend- en storingsdienst te draaien. Daarnaast vind je het niet erg om af en toe de handen uit de mouwen te steken door mee te helpen in het afleverproces.
Functie eisen
  • Groene vingers
  • Mbo/hbo werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring als kweker of teeltman
  • Kennis van geïntegreerde gewasbescherming
  • In het bezit van een geldige spuitlicentie
  • Bereid zijn weekenddiensten te draaien
  • Beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Rijbewijs BE is een pre
Functie aanbod
Het bedrijf is een sterk groeiend bedrijf en continue op zoek naar talent. Functies zijn bij ons nooit vast omlijnd, wij vormen ze altijd zo dat mensen het best tot hun recht komen. Afhankelijk van je capaciteiten en je wensen kan jouw werk dus in de loop van de tijd veranderen of kan je doorgroeien naar een andere functie. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform maar de belangrijkste reden dat je bij ons komt werken is dat je het vooral leuk vindt om bij een dynamisch bedrijf te werken.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B / BE
Plaatsingsdatum
27-01-2021