Teeltspecialist (planten)
Teeltspecialist (planten)

Teeltspecialist (planten)

Vacaturenummer
7151
Plaatsnaam
Bergschenhoek
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltspecialist (planten)
Functie inhoud
Voor een plantenkwekerij in Bergschenhoek zijn wij op zoek naar een Teeltspecialist.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is een relatief jonge, maar snel groeiende en ambitieuze plantenkwekerij met meerdere locaties in Lansingerland en Westland. Wij richten ons voornamelijk op grote en middelgrote termijnorders en onze klanten zijn de retail, grootwinkelbedrijven en discounters. Onze kracht ligt erin dat wij steeds optimaal inspelen op de wensen, eisen en belangen van de klant. Wij leveren een kernassortiment aan kamerplanten, seizoensproducten, Phalaenopsis en steeds weer nieuwe variëteiten. Binnen het bedrijf werkt een enthousiast team aan het continue verbeteren van teeltprestaties en aan productinnovaties. Binnen deze dynamische en soms hectische wereld heb jij als teler je eigen wereld met rust, overzicht en aandacht voor het product.

Functie
Uiteraard kunnen wij hier in detail aangeven wat je taken zullen zijn, maar als teeltspecialist hoeven wij jou niet uit te leggen hoe je ervoor zorgt en wat ervoor nodig is om onze producten op het juiste moment, volgens de gewenste specificaties klaargestoomd te hebben voor aflevering bij onze klant. Dat weet onze juiste kandidaat zelf maar al te goed.
Functie eisen
Voor deze functie zijn passie voor het vak en een flexibele werkinstelling onontbeerlijk. Je bezit een hbo werkniveau verkregen door opleiding en/of meerdere jaren succesvolle teeltervaring.
Functie aanbod
Bij dit bedrijf krijg je alle vrijheid, een enorme afwisseling en volop uitdaging. Wij investeren graag in onze werknemers. En mocht je willen sparren of advies willen dan zijn er altijd nog je collega-telers, onze teeltspecialist en de teeltvoorlichters.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
21-04-2021