Teeltspecialist (paprika)

Teeltspecialist (paprika)

Vacaturenummer
7563
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltspecialist (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in De Lier zijn wij op zoek naar een Teeltspecialist.

Bedrijfsprofiel
Wij een familiebedrijf gespecialiseerd in het telen van rode paprika’s. De directie bestaat sinds 2019 uit Wouter, Gerrie en John. Wij houden van een platte structuur in ons bedrijf en wij zijn als ondernemers graag aanspreekbaar voor iedereen. Samen met een twaalftal vaste medewerkers en uitzendkrachten telen en verpakken wij onze paprika’s. Dit doen wij op 3 locaties in het Westland die samen 31ha groot zijn. Maar wij groeien door;

De functie
Wij staan open voor een ervaren teeltspecialist, maar ook als jij graag door wilt groeien in een rol als specialist op teeltgebied gaan wij jou graag opleiden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om op onze locatie in Honselersdijk te zorgen voor een optimale teelt. Het is dé uitdaging voor jou om de beste, mooiste en lekkerste paprika’s af te leveren door te zorgen voor de beste omstandigheden voor de planten!
Functie eisen
Je hebt of je gaat een uitstekend gevoel voor teelt en de meest optimale teeltomstandigheden ontwikkelen. Je zoekt continu naar manieren om het resultaat te verbeteren, kortom je bent innovatief en creatief en je krijgt veel ruimte om jouw ideeën te verwezenlijken, maar ook de nodige begeleiding vanuit onze directie en teeltteam.

Eigen initiatief wordt enorm gewaardeerd, denk jij een betere manier van werken te weten dan gaan wij graag met je in gesprek over mogelijke aanpassingen. Wij houden van meedenkers in ons team!

Je bent probleem oplossend en praktisch ingesteld en vindt het geen probleem om (kleinschalig) onderhoud te plegen aan onze installaties.

Je bezit voldoende werk- en denkniveau om je deze functie goed eigen te kunnen maken, wij denken minimaal MBO+ niveau, aangevuld met specifieke teeltkennis in de groenteteelt, bij voorkeur in de paprika’s. Natuurlijk kunnen wij je ook begeleiden bij het maken van de juiste opleidingskeuzes wanneer je nog niet bent uitgeleerd.
Functie aanbod
Een team van specialisten met een enorme gretigheid om door te ontwikkelen. Dit team zal jou enthousiast ontvangen en een prima uitgangsbasis bieden om mee te groeien met onze ambities. Daarnaast bieden wij uitstekende voorwaarden. Want dat verdien je ook, letterlijk en figuurlijk! Onder de voorwaarden een prima salaris, pensioen, veel opleidingsmogelijkheden en een doordacht sociaal beleid.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
06-10-2021