Teeltspecialist

Teeltspecialist (paprika)

Vacaturenummer
6280
Plaatsnaam
Andijk
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltspecialist (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in Andijk zijn wij op zoek naar een Teeltspecialist (junior/medior).

Bedrijfsprofiel
Wij dragen bij aan de bron van een gezond leven: we voorzien de wereld van gezonde voeding, namelijk paprika’s. Wij zijn een paprikakwekerij in Middenmeer van 40 hectare kas (80 voetbalvelden groot), 36 vaste medewerkers en gemiddeld 70 uitzendkrachten. Aansluitend aan de kwekerij hebben wij een sorteerhal waar onze paprika’s direct gesorteerd worden. Wegens groei van ons bedrijf zoeken wij een Teeltspecialist.

De functie
Jij wordt dé teeltman/vrouw voor de 3e kas van 6 hectare rode paprika’s. Jouw ervaring bepaalt of je eerst één van onze teeltspecialisten assisteert of dat je al snel verantwoordelijk wordt voor 6 hectare paprika’s.

Het teeltteam bestaat uit twee teeltspecialisten, waarbij je wordt begeleidt door een van de teeltspecialisten. In jouw eigen kas werk je samen met de manager arbeid voor het uitvoeren van de arbeid. Voor de techniek schakel je onze technische dienst in. Samen zorgen jullie voor het telen en produceren van de paprika’s. Uiteraard met veel plezier!
Functie eisen
 • Heb jij (enige) ervaring in de teelt? Junior, medior? De baan kan aangepast worden aan jouw kennis en ervaring;
 • Je voelt je thuis tussen de planten en je vindt het fascinerend hoe planten groeien;
 • Je werkt of hebt gewerkt in de teelt als bijvoorbeeld gewasverzorger, teeltmedewerker, teeltspecialist;
 • De samenwerking tussen de diverse processen (teelt, arbeid, sorteren) vind je interessant en je wilt hier vanuit jouw teeltfunctie volop aan bijdragen;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de planten, je houdt het weer in de gaten als een weerman/vrouw en je belt regelmatig met je IPad van afstand in;
 • Je bent woonachtig in Noord-Holland, bij voorkeur in de omgeving van Andijk (of je bent bereid op termijn te verhuizing richting het mooie en ruime Noord-Holland).
Functie aanbod
 • Je komt te werken bij een moderne en duurzame paprikakwekerij met mooie doelstellingen voor de toekomst. We verwarmen de kassen op een duurzame manier met WKK/warmtepompen, aardwarmte en een biomassa installatie.
 • Het bedrijf wordt aangestuurd door ondernemers die passie hebben voor hun vak en jou graag meenemen in deze passie.
 • De collega’s van het jonge team waar je in komt te werken zijn open en direct tegen elkaar en houden ook van een geintje.
 • Als je verder wilt groeien, dan staan wij daar open voor en zullen we dat stimuleren.
 • De werkmentaliteit wordt hier omschreven als ‘niet lullen maar poetsen’, met een glimlach er samen voor gaan!

Vind jij de groei en bloei van planten fascinerend? Heb je (enige) ervaring in de teelt uit welke hoek dan ook (agrarisch, tuinbouw, veredeling, zaadsector, akkerbouw)? Wil je jouw teeltkennis nog verder uitbreiden? Of wil je jouw teeltkennis in de paprikateelt toepassen? Reageer dan snel!
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
12-03-2020