Teeltspecialist (Opkweek)

Teeltspecialist (Opkweek)

Vacaturenummer
7670
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltspecialist (Opkweek)
Functie inhoud
Voor een hoogwaardige plantenkweker voor het opkweken van koude en warme groenteplanten en sierteeltplanten in Bleiswijk zoeken wij een Teeltspecialist.

Het betreft een opkweker van koude en warme groenteplanten, zaaigoed en perkgoed. Niet alleen kweken ze verschillende producten, ook opdrachtgevers hebben hun eigen specifieke eisen en wensen. Aan jou de taak om de groei continu te monitoren en te zorgen dat we onze afspraken over het juiste afleverstadium en het aflevertijdstip met de klant nakomen. Dat is een complexe mix van watergift, bemesting, gewasbescherming, klimaatinstelling en belichting. Samen met je collega’s zorg je voor een sterke plant waar ze met zijn allen trots op zijn. Men stimuleert jou om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen.

We doen regelmatig proeven. Met andere voeding, andere samenstellingen in de potgrond die aangeleverd wordt, met biologische gewasbescherming, andere pluggen om in te zaaien en dergelijke.

Als we inzien dat iets op een andere manier beter is, zijn we de eerste die erin meegaan. We staan open voor weloverwogen veranderingen als deze duidelijk de kwaliteit bevorderen. Je zal ons niet horen zeggen “zo doen we dat altijd al” want wij zijn bezig met continu verbeteren.
Functie eisen
  • Kennis van en ervaring met het telen van gewassen, bij voorkeur in een plantenkwekerij
  • Een afgeronde ‘groene’ mbo- of hbo-opleiding
  • Een passie voor planten en duurzaam telen
  • Een enthousiaste, leergierige en open instelling
  • Een zelfstandige werkhouding en collegiale instelling
Functie aanbod
Onze cultuur is open, betrokken, respectvol, klantgericht en nuchter. Bij ons werk je in een informele sfeer met enthousiaste, gedreven collega's. We hebben een platte organisatiestructuur met korte lijnen. We hanteren de cao Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
22-11-2021