Teeltspecialist (lelie)

Vacaturenummer
5724
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
Teeltspecialist (lelie)
Functie inhoud
Voor een leliekwekerij in Luttelgeest zoeken wij een Teeltspecialist.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij is een groeiend en innovatief Leliebedrijf. Wij produceren Lelies op 2 locaties op een totaaloppervlakte van 13,5 hectare. In totaal maken wij op jaarbasis 20 miljoen Lelies voor het topsegment in de markt. Dit topsegment stelt hoge kwaliteitseisen. Met de groei van ons bedrijf willen wij de aandacht voor een perfecte teelt en kwaliteit in onze organisatie mee laten groeien.
De functie is beschikbaar voor onze locatie in Luttelgeest.

Functieomschrijving
Je bent binnen ons bedrijf verantwoordelijk voor het regelen van de teelt. Jij moet zorgen dat onze lelies onder optimale omstandigheden kunnen groeien. Na het planten groeit de bol onder jouw supervisie uit tot een prachtige lelie. Dit doe je door het klimaat goed te regelen, op tijd water te geven en hierbij te letten op bemesting, je zorgt voor de onkruidbestrijding en je beoordeelt continu het gewas om in te kunnen grijpen indien de kwaliteit daar om vraagt.
Van al deze werkzaamheden houd jij ook de registratie bij. Het onderhouden en opzetten van certificering en keurmerken valt ook binnen jouw verantwoordelijkheid. Je hebt dagelijks overleg met de bedrijfsleider over je constateringen en ideeën op jouw vakgebied. In het productie-overleg bespreek je de voortgang op productie- en kwaliteitsgebied met de bedrijfsleider, teamleiders en binnendienst verkoop. Via excursiegroepen deel je ervaringen uit met teeltmedewerkers van andere bedrijven.
Functie eisen
Wij zoeken iemand met passie voor de teelt van bloemen. Iemand die kennis heeft of wil opbouwen van de teelt van lelies. Je hoeft nog geen kenner te zijn, als je dat maar wel wil worden. Als je het al bent is dat wat ons betreft nog beter.
Je werkt zelfstandig in de uitvoering van de teelthandelingen. Je bent daarnaast een teamspeler die betrouwbaar is, gericht op het leveren van kwaliteit en altijd op zoek naar verbetermogelijkheden. Je kan goed omgaan met computers voor bijhouden van teeltsystemen en registratie.
Functie aanbod
Een uitdagende en afwisselende functie met leuke collega’s. Er heerst een prettige en informele werksfeer met korte lijnen en een open heldere bedrijfscultuur. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en er wordt een prima salaris betaald, afgestemd op jouw ervaring en verantwoordelijkheid.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
04-06-2019