Teeltspecialist (hortensia's)

Teeltspecialist (hortensia's)

Vacaturenummer
7048
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltspecialist (hortensia's)
Functie inhoud
Voor een hortensiakwekerij in De Lier en Honselersdijk zoeken wij een Teeltspecialist.

Bedrijfsprofiel

Voor het bedrijf is telen meer dan groeien alleen;
Met ontzag voor de natuur en fascinatie voor vernieuwing, met meer dan honderd jaar ervaring telen wij de sterkste en meest bijzondere hortensia’s. Onze ambacht voel je in elk detail, van wortel tot bloem. Met ons complementaire assortiment – geteeld op ruim 21 hectare kas en buitenveld – zijn we in staat de volle breedte van het kamerhortensia-schap te beleveren. Doordat we onszelf blijvend willen verbeteren, is er altijd ruimte voor groei en daarom zijn wij op zoek naar een full time Teeltspecialist

Functie
Samen met een enthousiast team van collega’s zorg jij ervoor dat wij nóg beter worden in het telen van onze producten. Jij brengt jouw expertise in voor optimale teeltomstandigheden, het beste groeiklimaat in combinatie met energiebeheer, de juiste watergift en voeding.
Functie eisen
Type mens: een vakidioot met groene vingers en een tikkeltje eigenwijs! Je hebt een uitzonderlijk goed gevoel om het juiste klimaat en omstandigheden te creëren waarbij onze prachtige planten zich het lekkerst voelen. Je bent toe aan een vervolgstap in jouw carrière en je hebt de ambitie om de beste te worden in het telen van de meest bijzondere hortensia’s. Als werkniveau functioneer je op HBO-niveau, aangevuld met teelttechnische kennis, verkregen door opleiding en/of werkervaring.
Functie aanbod
Een team van specialisten met een enorme gretigheid om door te ontwikkelen. Dit team zal jou enthousiast ontvangen en een prima uitgangsbasis bieden om mee te groeien met de torenhoge ambities. Daarnaast bieden wij uitstekende voorwaarden, letterlijk en figuurlijk! Onder de voorwaarden van een goed salaris en pensioen wordt er gedacht aan opleidingsmogelijkheden en een doordacht sociaal beleid.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
09-03-2021