Teeltspecialist (gerbera)

Vacaturenummer
4920
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
Teeltspecialist (gerbera)
Functie inhoud
Voor een gerberakwekerij in De Lier zijn wij op zoek naar een Teeltspecialist.

Wat ga je doen?
Een ideaal teeltklimaat is essentieel om onze gerbera’s te laten uitgroeien tot bloemen van topkwaliteit. Daarom controleer en registreer jij als teeltspecialist nauwgezet alle aspecten van de klimaatbeheersing in onze kassen, zoals temperatuur, ventilatie, vochtgehalte, licht en tevens watergift en bemesting. Je signaleert eventuele groei- en klimaatafwijkingen en doet voorstellen ter verbetering. Regelmatig maak je een rondgang door het gewas om de plantgroei en wortels te beoordelen. Analyse van diverse plantmonitoring systemen zal een belangrijk onderdeel van je takenpakket zijn. Door deelname aan studieclubs blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste teelttechnieken en breng je hierover advies uit aan het management. Zo kunnen we de teeltomstandigheden continu blijven optimaliseren.
Functie eisen
Wij vragen:
Naast goede communicatieve en sociale vaardigheden vragen wij een HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal drie jaar gerichte werkervaring, bij voorkeur in de agrarische sector. Ook ervaring met diverse computerprogramma’s is noodzakelijk, zoals Hoogendoorn klimaatcomputer, Excel en Word.
Functie aanbod
Wij bieden je een verantwoordelijke, zelfstandige functie in ons vooruitstrevende bedrijf. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, een passend salaris en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door het volgen van werkgerelateerde cursussen. Je maakt deel uit van een enthousiast en gedreven team dat er elke dag weer voor gaat om prachtige gerbera’s van topkwaliteit te leveren.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Ruime ervaring
Plaatsingsdatum
15-05-2018