Teeltmedewerker (vetplanten)

Teeltmedewerker (vetplanten)

Vacaturenummer
7232
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltmedewerker (vetplanten)
Functie inhoud
Voor een vetplantenkwekerij in Honselersdijk zijn we op zoek naar een teeltmedewerker.

Bedrijfsprofiel
De vetplant is niet meer weg te denken uit onze woonkamers. Makkelijk te onderhouden en ook nog eens stijlvol verantwoord! De consument, de tuincentra, exporteurs en groothandelsbedrijven zijn klanten waar je in deze functie voor werkt. Dit gezellige familiebedrijf met zes medewerkers heeft de opkweek van vetplanten volledig in eigen hand. Van stek tot eindproduct zorgt de kweker dat zijn planten de juiste verzorging krijgen. Alleen stekken die voldoen aan onze kwaliteitseisen worden gepoot en door de rustige opkweek is topkwaliteit een zekerheid! In zijn ruime assortiment van Adromischus, Agave, Aloë, Cotyledon, Crassula, Echeveria, Gasteraloe, Gasterhaworthia, Gasteria, Haworthia en Kalanchoe is de keuze reuze. Veel soorten worden exclusief gekweekt en bij elk van die planten hoort een eigen verhaal. Zo worden ze allemaal op hun eigen manier gestekt en kunnen de meeste succulenten zomers in de tuin of op het terras staan!

Functieomschrijving
Je dag is heel divers. Dat maakt het zo leuk en gaat niet snel vervelen. Je werkzaam zijn o.a. stekken, poten, sorteren en bestellingen veiling klaar maken e.d..
Functie eisen
Je bent:
  • enthousiast;
  • proactief;
  • graag verantwoordelijk voor eigen taken;
  • diegene die werk ziet liggen en oppakt?

En beschik je over een hands on mentaliteit, beheersing van de Nederlandse en of Engelse taal, en een gezonde dosis humor, dan ben jij de juiste persoon!
Functie aanbod
Een leuke afwisselende functie binnen een klein, hecht team. Het betreft een vaste functie op partime of fulltime basis.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
02-06-2021