Teeltmedewerker (uitgangsmateriaal)

Vacaturenummer
6433
Plaatsnaam
Buitenland
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltmedewerker (uitgangsmateriaal)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gericht op de opkweek van warme groenteplanten en grote verscheidenheid aan sierteeltproducten in Quedlinburg (Duitsland) zijn wij op zoek naar een Teeltmedewerker.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een toonaangevend familiebedrijf in de internationale sierteelt. Onze visie is om de meest betrouwbare, innovatieve en duurzame veredelaar en vermeerderaar te zijn. Wij hebben productie- en veredelingslocaties in Nederland, Duitsland, Portugal, Kenia en Ethiopië. Met ruim 2.000 medewerkers leveren we jaarlijks een assortiment van 4.000 plantvariëteiten aan 8.000 professionele kwekers in 50 landen. Voor ons is verantwoord ondernemen even natuurlijk als het bieden van de beste kwaliteit met de hoogste leverbetrouwbaarheid.

Functieomschrijving
Het bedrijf groeit, bloeit en verandert en als Teeltmedewerker heb je een belangrijke rol op onze veredelingslocatie in Quedlinburg. Ben jij een teamplayer en heb je de praktische instelling om alle teeltwerkzaamheden te leren en uit te voeren? Grijp dan je kans! Op dit moment zijn we, vanwege een zwangerschaps/ouderschapsverlof, voor ongeveer 1 jaar (tot en met juni 2021) en op basis van een mini-job, op zoek naar een Teeltmedewerker.

Als Teeltmedewerker geef je uitvoering aan de verschillende taken op het gebied van gewasverzorging, bestuiving, teelt en het oogsten van plantmateriaal. Daarnaast neem je plant-/weefselmonsters en voer je administratieve taken uit ter ondersteuning van het veredelingsproces. Je bent flexibel, accuraat en in staat om zelfstandig te werken. Hoewel dit bedrijf een internationaal karakter heeft, werk je in een klein lokaal team.
Functie eisen
  • Een gezonde werkmentaliteit;
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden in het Duits (geschreven en gesproken);
  • Groene vingers;
  • Samenwerkingsgericht;
  • Flexibele inzet van uren op verschillende dagen van de week;
  • Ervaring in de groene sector is een pré.
Functie aanbod
  • Een afwisselend takenpakket;
  • Een goede werksfeer met korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit;
  • Arbeidsvoorwaarden behorende bij een mini-job.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
12-24 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
25-06-2020