Teeltmedewerker (startersfunctie - groenteplanten & uitgangsmateriaal)

Teeltmedewerker (startersfunctie - groenteplanten & uitgangsmateriaal)

Vacaturenummer
7876
Plaatsnaam
Made
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltmedewerker (startersfunctie - groenteplanten & uitgangsmateriaal)
Functie inhoud
Voor WPK Diensten in Made zijn wij op zoek naar een Specialistisch teeltmedewerker.

Bedrijfsprofiel:
WPK is een autoriteit op het gebied van groenteteelt in Europa. Onze hoofdactiviteit is het opkweken van warme groenteplanten voor de glastuinbouw. Daarnaast kweken wij ook trayplanten op voor de vollegronds tuinbouw. Ons assortiment reikt van geënte tomatenplant met 1, 2, 3 of 4 koppen tot aan selderij.

Door uitgebreide cijfermatige analyse van het groeiproces, voeding en licht is een groot deel van het opkweekproces beheersbaar. Hierdoor leveren wij alleen de hoogste kwaliteit planten.


Functie:
Gaat jouw hart sneller kloppen bij de gedachte dat jij ons gewas onderhoudt en verbouwt? Neem jij graag het initiatief om de kwaliteit van de producten zo hoog mogelijk te houden en het teeltproces te verbeteren? Dan zoeken wij jou voor onze startersfunctie als specialistisch teeltmedewerker in Made. Bij deze functie val je onder de teeltmanager en leer jij alle kneepjes uit het vak van specialistisch teeltmedewerker. Door de diversiteit op de werkvloer en fijne begeleiding ontwikkel jij jezelf als een speer, ondanks dat je nu misschien nog geen ervaring in een dergelijke functie hebt. Op termijn ben je in staat het teeltproces zelfstandig uit te voeren en te coördineren. Onder jouw mogelijke werkzaamheden vallen:
 • Scouten en uitvoeren van gewasbescherming
 • Gewascontroles
 • Gewasregistraties
 • Natellen oppotten en controleren oppotten
 • Het beoordelen van het gewas en de verzorging van het gewas
 • Meewerken aan een optimale teelttechnische prestatie, waardoor de hoogst mogelijke productkwaliteit en kwantiteit wordt behaald.
 • Signaleren van storingen en het uitvoeren van reparaties aan installaties.
 • Creëren van een optimaal teeltproces, de kwaliteit en procesverbeteringen.

Bedrijf:
Voor tuinbouwondernemers in heel Europa kweekt men warme en koude groenteplanten op. Zij verzorgen het gehele productieproces van zaad tot plant. Daarnaast leveren wij uitgangsmateriaal voor de professionele groenteteelt in Europa. Denk hierbij aan warme groenteplanten, koolplanten en potplanten.
Functie eisen
 • mbo werk- en denkniveau in agrarische richting of een gelijkwaardig niveau
 • een spuitlicentie is een pré, en/of de bereidheid om deze te halen
 • betrokkenheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.
Functie aanbod
Bij deze functie val je onder de teeltmanager en leer jij alle kneepjes uit het vak van specialistisch teeltmedewerker. Door de diversiteit op de werkvloer en fijne begeleiding ontwikkel jij jezelf als een speer, ondanks dat je nu misschien nog geen ervaring in een dergelijke functie hebt. Op termijn ben je in staat het teeltproces zelfstandig uit te voeren en te coördineren.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
06-01-2022