Teeltmedewerker (rozen)

Teeltmedewerker (rozen)

Vacaturenummer
7032
Plaatsnaam
Maasland
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltmedewerker (rozen)
Functie inhoud
Voor een rozenkwekerij in Maasland zijn wij op zoek naar een teeltmedewerker.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is al jarenlang een toonaangevende Nederlandse rozenkweker met een uitstekende reputatie. De oprichter begon in 1976 in het Zuid-Hollandse Monster, uit pure liefde voor rozen. Na vier jaar is het bedrijf voortgezet in Maasdijk. Tegenwoordig worden de rozen gekweekt op elf hectare, verdeeld over twee locaties in het Westland.

Functie
Als Teeltmedewerker is jouw belangrijkste doel om de kwaliteit van onze rozen consistent op het hoogste niveau te houden. Jij staat aan het begin van ons product en dat maakt dat je in jouw functie veel verantwoordelijkheid krijgt. Je leert de kas op je duimpje kennen en hoe je de ideale omstandigheden creëert voor onze rozen. Nauwkeurigheid staat bovenaan in jouw woordenboek. Binnen je functie hou je bij welke maatregelen welk effect hebben op het gewas. Daarbij ga je strategisch te werk.

Binnen deze functie heb je letterlijk alles onder controle. Je controleert het gewas voortdurend op ziektes en plagen. Je checkt samen met je leidinggevende of het klimaat in de kas aansluit op de weeromstandigheden. Je houdt bij of het gewas de juiste hoeveelheid water en voedingstoffen krijgt en leert welk effect de gekozen teeltstrategie heeft op de groei en kwaliteit van de rozen.

Gewasbescherming is een groot onderdeel van je takenpakket. Samen met de operationeel directeur bepaal je welke biologische gewasbescherming je gaat inzetten om verwachte plagen en ziektes voor te zijn. Ook een gedeelte van de milieuregistratie van de gebruikte middelen is jouw verantwoordelijkheid. We telen namelijk MPS gecertificeerde rozen.
Functie eisen
Je vindt het leuk om alles te weten van de nieuwste teelttechnieken en denkt mee over verbeteringen en vernieuwingen binnen het bedrijf. Ook heb je intensief contact met teeltadviseurs en bezoek je teeltbijeenkomsten om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de branche. Tot slot beschik je over een MBO niveau 4 diploma en ben je leergierig en ambitieus. Je bent fulltime beschikbaar en bij storingen buiten kantooruren, bijvoorbeeld in het weekend.
Functie aanbod
Wij bieden een baan binnen een enthousiast team bij een ambitieuze organisatie. Je krijgt een marktconform salaris volgens de CAO Glastuinbouw en een bonus bij goed presteren. De sfeer binnen onze organisatie is informeel met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid. Bovendien krijg je binnen de functie veel vrijheid en worden eigen initiatieven en ideeën zeer gewaardeerd.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
01-03-2021