Teeltmedewerker (Lelie)

Teeltmedewerker (Lelie)

Vacaturenummer
8736
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltmedewerker (Lelie)
Functie inhoud
Voor Bredefleur, locatie Luttelgeest, zijn we op zoek naar een Teeltmedewerker.

Bedrijfsprofiel
Bredefleur is een groeiend en innovatief leliebedrijf met 75 medewerkers. Wij produceren lelies op twee locaties op een totaaloppervlakte van 14 hectare. In totaal op jaarbasis 20 miljoen stuks voor het topsegment in de markt. Dit topsegment stelt hoge kwaliteitseisen aan onze lelies. Met de groei van Bredefleur willen wij ook de professionaliteit van het bedrijfsproces in onze organisatie versterken.

Functie
Heb jij passie voor lelieteelt en wil jij samen met ons de hoogste kwaliteit nastreven? Als Teeltmedewerker bij Bredefleur Luttelgeest heb je invloed op de kwaliteit van de lelies. Samen met de teeltspecialist beoordeel je de lelies en stuur je zo nodig bij in het groei- en bloeiproces. Je constateert eventuele ziekte en plagen en door de inzet van (biologische) gewasbeschermingsmiddelen zorg je voor een gezonder en sterker eindproduct. Door middel van teeltregistratie borg je data voor verbeteringen en successen in de toekomst.
Functie eisen
Als Teeltmedewerker herken jij jezelf in onderstaand profiel:
  • Je hebt affiniteit met de tuinbouwsector
  • Je hebt een opleiding gevolgd gericht op de tuinbouwsector, bijvoorbeeld Teelt & Techniek of Horti Technics & Management
  • Je bent bereid om op flexibele tijden te werken, afhankelijk van wat onze teelt vraagt
  • Je bent kwaliteitsbewust, zelfstandig, verantwoordelijk en pro-actief
Functie aanbod
Als Teeltmedewerker ga je samenwerken met de Teeltspecialist en hij gaat jou alles leren over onze lelieteelt. Bredefleur biedt jou een jaarcontract en een fulltime dienstverband. Je wordt ingeschaald in de Glastuinbouw cao, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast heb je 25 vakantiedagen en bouw je pensioen op via BPL Pensioen. Je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer voor woon-/werk verkeer. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en wij bieden daarom ook de mogelijkheid om passende cursussen te volgen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Cursus
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
04-08-2022