Teeltmedewerker kas (plantenkwekerij)

Teeltmedewerker kas (plantenkwekerij)

Vacaturenummer
6664
Plaatsnaam
Meterik
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltmedewerker kas (plantenkwekerij)
Functie inhoud
Voor een kweker van aardbei- en aspergeplanten, zijn wij op zoek naar een allround teeltmedewerker kas.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een familiebedrijf met al meer dan 55 jaar ervaring in de vermeerdering en opkweek van aardbeiplanten, aspergeplanten, vruchtboomonderstammen en rode bessenplanten. Men levert kwalitatief hoogwaardig plantmateriaal aan professionele telers in heel Europa.

Functie
Als teeltmedewerker ben je dagelijks tussen het gewas te vinden en houd je je onder andere bezig met gewasverzorging, gewasbescherming, het scouten van ziekten en plagen en het inzetten van biologie. Gedurende het seizoen begeleid je een kleine groep seizoenmedewerkers bij de diverse werkzaamheden. Samen met hen klaar je de klus en houd jij oog op de kwaliteit en uitvoering van het werk.

Klein onderhoud en kleine reparaties voer je zelfstandig uit. Storingen signaleer je en los je voor zover mogelijk zelf of samen met het Hoofd Kassen op. Je houdt het klimaat en watergeven in de gaten. Je bent sparringpartner voor het Hoofd Kassen, met wie je dagelijks samenwerkt.
Functie eisen
Jij bent een prettige collega met aanpakmentaliteit, goede communicatieve eigenschappen en voorbeeldgedrag. Je hebt een MBO werk- en denkniveau en hebt ervaring in een vergelijkbare functie, gevoel voor klimaat en basiskennis van klimaatregeling en substraatteelt. Basiskennis van de Engelse taal is een vereiste alsmede het rijbewijs B. Je bent flexibel en bereid om in het weekend te werken. Verder heb je een geldige spuitlicentie 1 of ben je bereid dit te halen.

Heb je plezier in het werken met en opkweken van planten, dan is deze baan zeker iets voor jou!
Functie aanbod
Een zeer afwisselende en uitdagende functie binnen een internationaal opererend bedrijf, met leuke, enthousiaste en professionele collega's. Ons team bestaat uit 35 ambitieuze en enthousiaste mensen, die tijdens de diverse seizoenen ondersteuning krijgen van 50 tot 250 seizoenmedewerkers. Ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van (interne) opleidingen en trainingen. Goede begeleiding en ondersteuning bij de inwerkperiode door jouw collega's. Bovenal bieden wij een prettige werksfeer. Het salaris is marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
08-10-2020