Teeltmedewerker Kas (Planten)

Teeltmedewerker Kas (Planten)

Vacaturenummer
8671
Plaatsnaam
Meterik
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltmedewerker Kas (Planten)
Functie inhoud
Voor Plantenkwekerij de Kemp zijn wij op zoek naar een Teeltmedewerker Kas.

Bedrijfsprofiel
Plantenkwekerij De Kemp is een familiebedrijf met bijna 60 jaar ervaring in de vermeerdering en opkweek van gangbare en biologische aardbeiplanten, aspergeplanten, vruchtboomonderstammen en rode bessenplanten. De Kemp levert kwalitatief hoogwaardig plantmateriaal aan professionele telers in heel Europa.

Functie
Als teeltmedewerker ben je dagelijks tussen het gewas te vinden en houd je je onder andere bezig met gewasverzorging, gewasbescherming, het scouten van ziekten en plagen en het inzetten van biologie. Gedurende het seizoen begeleid je een kleine groep seizoenmedewerkers bij de diverse werkzaamheden. Samen met hen klaar je de klus en houd jij oog op de kwaliteit en uitvoering van het werk. Klein onderhoud en kleine reparaties voer je zelfstandig uit. Storingen signaleer je en los je voor zover mogelijk zelf of samen met de Bedrijfsleider Kas op. Je bent sparringpartner voor de Bedrijfsleider Kas, met wie je dagelijks samenwerkt. In zijn afwezigheid houd jij het klimaat en watergeven in de gaten.
Functie eisen
  • Jij hebt een aanpakmentaliteit, goede communicatieve eigenschappen en voorbeeldgedrag;
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Gevoel voor klimaat en basiskennis van klimaatregeling en substraatteelt.
  • Basiskennis van de Engelse taal is een vereiste;
  • Rijbewijs B;
  • Flexibel en bereid om in het weekend te werken en storingsdiensten te draaien;
  • Een geldige spuitlicentie 1 of bereid dit te halen.
Functie aanbod
Een zeer afwisselende en uitdagende functie binnen een internationaal opererend bedrijf, met leuke, enthousiaste en professionele collega's. Ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van (interne) opleidingen en trainingen. Goede begeleiding en ondersteuning bij de inwerkperiode door jouw collega's. Bovenal bieden wij een prettige werksfeer. Het salaris is marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
01-07-2022