Teeltmedewerker Bloembollen
Teeltmedewerker Bloembollen

Teeltmedewerker Bloembollen

Vacaturenummer
8910
Plaatsnaam
Lisse
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltmedewerker Bloembollen
Functie inhoud
Voor de bloembollen tak van Dümmen Orange zijn we voor de locatie in Lisse op zoek naar een Teeltmedewerker.

Bedrijfsprofiel
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor het onderdeel Hobaho te Lisse, de specialist in bloembollenbemiddeling, online veilingen en ketendiensten (veredeling en licentiebeheer) zoeken wij voor onze Bloembollen tak een Teeltmedewerker.

De functie
Als Teeltmedewerker werk je samen in een team met enthousiaste medewerkers in de uitvoerende werkzaamheden voor onze veredelingsactiviteiten. De koers wordt bepaald door de collegae op de afdeling veredeling op het gebied van de nieuwe strategieën. Je werkt op onze locatie in Lisse met een totaal oppervlakte van 2.500 m2 glas en 15.000 m2 buitenteelt. Jij ondersteunt op het gebied van de uitvoerende werkzaamheden zoals veredeling, opplanten, gewasverzorging en rooiwerkzaamheden zowel binnen als buiten.

Je bent continue met de groei van het gewas bezig op operationeel niveau, door zelf de teeltwerkzaamheden uit te voeren. Zowel tussen het gewas als achter de klimaatcomputer beoordeel je het gewas. Als Teeltmedewerker krijg je ruim de tijd om te groeien in je rol. Je zult met de specialisten op locatie meekijken als het gaat over het energieverbruik, de maandcijfers, de teelturen en teeltnormen. Je wordt je bewust van de juiste verhouding tussen kwaliteit van het gewas en de kosten die het met zich meebrengt. Kortom een heel veelzijdige en uitdagende functie waarbij je zowel binnen als buiten werkt.
Functie eisen
  • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur een tuinbouwopleiding.
  • Je hebt teeltkennis en weet deze toe te passen op onze teelt of bent bereid dit te leren.
  • Je hebt ervaring in de sierteeltsector, bij voorkeur bloembollenteelt.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Je bent geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op gebied van verduurzaming in de keten.
  • Je hebt de drive om elke dag te verbeteren.
  • Je bent bereid om ook buiten reguliere werktijden te werken.
  • Je voelt je thuis tussen de bollen en vindt het fascinerend hoe gewassen groeien.
Functie aanbod
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
20-10-2022