Teeltmanager (Veredeling)

Teeltmanager (Veredeling)

Vacaturenummer
8196
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Management functies
Functienaam
Teeltmanager (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar met een locatie in De Lier zijn wij op zoek naar een Teeltmanager.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft het bedrijf een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van het bedrijf is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Functie
Het bedrijf groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Het bedrijf heeft verschillende teeltlocaties in Nederland en Duitsland. Wij zijn op zoek naar een ervaren teler die met ons mee wil groeien.

Als Teeltmanager ben je continue bezig met de groei en kwaliteit van het gewas en het product dat aan onze klanten wordt geleverd. Je zorgt samen met jouw team voor het succesvol realiseren van de teeltstrategie.

De werklocatie zal in overleg bepaald worden. Op basis van jouw profiel en wensen bieden wij de mogelijkheid om jouw talent en carrière verder te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Taken
 • Inspelen op klimaat, belichting, bemesting en gewasbescherming voor een optimale teelt.
 • Bewaken van kwaliteitsnormen. Je zorgt dat het in- en uitkomende materiaal aan de normen voldoet.
 • Realiseren van teeltstrategie in samenwerking met het teeltteam.
 • Naleving van bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.
 • Je blijft op de hoogte van nieuwe teelt technische ontwikkelingen o.a. op het gebied van klimaat, belichting, bemesting en gewasbescherming en vertaalt deze naar de praktijk.
 • Je geeft leiding aan het teeltteam.
Functie eisen
 • Relevante tuinbouwopleiding.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie, waarvan minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie.
 • Goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden, motivator en teamspeler.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal. Bij voorkeur ook een goede beheersing van de Engelse taal.
 • Je streeft naar verbetering en bent leergierig.
 • Goede kennis van MS Office applicaties.
Functie aanbod
Het bedrijf heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Het bedrijf biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Cursus
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
28-04-2022