Teeltmanager (tomaten/paprika)
Teeltmanager (tomaten/paprika)

Teeltmanager (tomaten/paprika)

Vacaturenummer
6543
Plaatsnaam
Kapelle
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltmanager (tomaten/paprika)
Functie inhoud
Voor een tomaten - en paprikakwekerij in Kapelle zijn wij op zoek naar een Teeltmanager.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een écht familiebedrijf welke in 2000 is verhuisd naar het Zeeuwse Kapelle. Op deze locatie is 63 hectare bebouwd met kassen, waarvan sinds oktober 2016 13 hectare is belicht. Hierdoor kan men het hele jaar rond heerlijke tomaten telen. Zij telen verschillende soorten tomaten en paprika’s. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het verpakken hiervan. Dit doen ze in hun volledig geconditioneerde verpakhal. Hier worden de producten verpakt volgens de gevarieerde wensen van hun klanten.

De functie
In deze verantwoordelijke en zelfstandige functie bestaat jouw hoofdtaak uit het aansturen (van een gedeelte) van de teelt van tomaten of paprika's. De Teeltmanager krijgt een coachingstraject waarbij het doel is dat hij op termijn de huidige Teeltmanager, die op termijn met pensioen gaat, volledig vervangt. Men is een modern en vooruitstrevend bedrijf, er wordt veel gewerkt met ICT ter ondersteuning van de teelt. De Teeltmanager stelt de klimaatcomputers naar behoefte in (rekening houdend met de gegevens die de teeltsystemen genereren), volgt vanuit de werkzaamheden in de kas het klimaat en optimaliseert de teeltomstandigheden.
Functie eisen
Jij hebt een hbo werk- en denkniveau. Je hebt reeds ervaring als Teeltmanager. Je bent analytisch en gaat gestructureerd te werk. Je kunt planten “lezen”. Je bent stressbestendig, kunt goed prioriteiten stellen en communiceren gaat jou goed af. Je kunt goed samenwerken in een team maar je kunt ook zelfstandig een klus klaren. Engels is van belang omdat deze taal veel gesproken wordt. Verder vinden we het van belang dat je op maximaal 60 autominuten van Kapelle woont en een flexibele werkinstelling hebt.
Functie aanbod
  • Veel afwisseling, want geen (werk)dag zal hetzelfde zijn;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Een marktconform salaris dat aansluit bij jouw opleiding en ervaring.
‚Äč
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
13-08-2020