Teeltmanager (Tomaten)

Teeltmanager (Tomaten)

Vacaturenummer
8544
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltmanager (Tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in 's Gravenzande zoeken wij een Teeltmanager.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld.

Functie
Als Teeltmanager op onze vestiging in ‘s-Gravenzande ben je verantwoordelijk voor de productie, klimaat, gewas, biologie en watergift van een teelt. Onze vestiging heeft 3 kassen die geografisch iets uit elkaar liggen, wel allemaal binnen ‘s-Gravenzande. Twee van de kassen zijn belicht en één kas is onbelicht.

Op basis van de teeltstrategie stem je het klimaat iedere dag af op de behoefte van de plant. Op deze vestiging opereer je onder leiding van de Vestigingsmanager Teelt en werk je nauw samen met een Assistent Teeltmanager. In overleg met de teeltvoorlichter en rondgang analyseer je de beste teeltmethode voor het gewas en streef je naar een zo hoog mogelijke productie.

Daarnaast bied je ondersteuning op het gebied van biologie in samenspraak met de Medewerker gewasbescherming/biologie om het gewas optimaal gezond te houden. Als Teeltmanager stuur je ook een deel arbeid aan, namelijk de medewerkers die de arbeid uitvoeren op het gebied van de gewasverzorging. Hierbij draag je zorg voor het inwerken van medewerkers en help je ze op niveau te komen met hun kwaliteit en snelheid.

Je taken bestaan onder andere uit:

  • Opstellen van een concept teeltplan;
  • In ons klimaatsysteem (Hoogendoorn) zorgen voor de optimale omstandigheden voor het gewas;
  • In de gaten houden en bestrijden van ziekten en plagen.
Functie eisen
  • Mbo/hbo werk- en denkniveau;
  • Algemene computerbeheersing zoals MS Word en Excel;
  • Ervaring in klimaat regelen in de agrarische sector is een vereiste;
  • Bereidheid tot het meedraaien in weekend/storingsdiensten m.b.t. teelt.
Functie aanbod
Het is een omgeving die zich kenmerkt door een open cultuur, korte communicatielijnen met energieke, enthousiaste en resultaatgerichte medewerkers. Er werken 100 medewerkers en in het hoogseizoen nog extra seizoenmedewerkers. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers waarbij de ruimte voor groei voorop staat.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
25-05-2022