Vacatures

Teeltmanager Tomaten

Vacaturenummer
6192
Plaatsnaam
Maasland
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltmanager Tomaten
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Maasland zijn wij op zoek naar een Teeltmanager Tomaten.

Met jouw kennis, ervaring en passie voor planten zorg jij als Teeltmanager ervoor dat het gewas optimaal gaat groeien waarmee een maximale tomatenoogst gerealiseerd wordt.
In de functie Teeltmanager werk je nauw samen met de medewerkers in de kas en zorg je voor een tijdige en juiste uitvoering van teeltverzorging en gewasbeschermings-werkzaamheden, het bijhouden van een teeltregistratie, het optimaliseren van het teeltproces en het biologisch evenwicht in de kas.
Kortom een afwisselende baan waarin jij een grote bijdrage levert aan de productie van tomaten in een klein team bij een groeiend bedrijf.
Functie eisen
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Analytische en accurate vaardigheid;
  • Ondernemend en leergierig;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheid in woord en geschrift;
  • Zelfstandigheid en flexibiliteit;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
Functie aanbod
Wij bieden een baan met verantwoordelijkheden en vrijheid in een uitdagende omgeving. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en uiteraard bieden wij je hiervoor de juiste begeleiding. Vanwege de vele ontwikkelingen verandert onze omgeving continue en dat houdt het werk interessant en uitdagend. Je standplaats is Westland.
Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid op een vast dienstverband. Daarnaast bieden wij je prima ontwikkelingsmogelijkheden via opleiding en training.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
28-01-2020