Teeltmanager (sierteelt)

Teeltmanager (sierteelt)

Vacaturenummer
7356
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltmanager (sierteelt)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en producent van bloeiende planten in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Teeltmanager (fulltime).

Functie
In deze functie zorg je dagelijks voor een goede kwaliteit van onze potplanten en jonggoed, de kwaliteit is jouw verantwoordelijkheid. Jouw werkdagen zijn zeer gevarieerd. Op het ene moment ben je bezig met watergift, klimaatcontrole, scouten en inzetten van biologische bestrijders en op het andere moment verhelp je storingen en voer je kleine onderhoudswerkzaamheden uit. Daarnaast ben je de rechterhand van de locatiemanager en zijn vervanger bij afwezigheid, ook ben je beschikbaar voor een gedeelde storingsdienst.

Bedrijf
Wil jij werken bij een familiebedrijf dat al sinds 1950 haar voeten stevig in de grond heeft? Met hart, ziel en passie maken we de prachtigste planten van superkwaliteit. Dat doen we samen, waarbij plezier voorop staat. De unieke combinatie van veredeling (Breeding) en kweken (Growing) binnen één organisatie maakt ons een bijzondere werkgever in de sierteelt. We zijn een internationaal opererend familiebedrijf met 140 enthousiaste collega’s. Met elkaar zorgen we op een duurzame manier voor topkwaliteit en tevreden klanten.
Functie eisen
Je weet van aanpakken, bent zelfstandig en zet kwaliteit op de eerste plaats. Je hebt interesse in alles wat groeit/ bloeit en vindt het belangrijk dat de klant een hoogwaardig kwaliteitsproduct krijgt. Je hebt een positieve instelling en wil graag meegroeien met de ontwikkelingen van het bedrijf. Er wordt verwacht dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst.
Natuurlijk pas je goed in het team, kun jij jezelf ontwikkelen en kom je iedere dag met plezier naar je werk.
Functie aanbod
  • Een winstdelingsregeling (leuk toch?)
  • Opleidingsmogelijkheden
  • De leukste collega’s
  • Een actieve en out-of-the-box personeelsvereniging
  • Een marktconform salaris
  • De beste vrij-mi borrels
  • Eindelijk iets om over te praten in het weekend
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
27-07-2021