Teeltmanager (rozen en gerbera's)

Teeltmanager (rozen en gerbera's)

Vacaturenummer
7332
Plaatsnaam
De Kwakel
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltmanager (rozen en gerbera's)
Functie inhoud
Voor een roos- en gerberaveredelaar in De Kwakel zijn wij op zoek naar een Teeltmanager.

Bedrijfsprofiel
We zijn een familiebedrijf actief in veredeling en vermeerdering van rozen en gerbera’s. Vanuit onze vestiging in de Kwakel leveren we onze planten wereldwijd. We hebben een passie voor alles wat groeit en bloeit en onze uitdaging is om voor onze klanten de meest succesvolle roos- en gerbera rassen te ontwikkelen.

Functie
Wij zoeken een teeltmanager met een passie voor het vak en gevoel voor planten! Jij bent verantwoordelijk voor de belangrijkste levensfase van onze planten: het begin. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat ons uitgangsmateriaal in optimale staat bij onze klanten worden afgeleverd. Je kan omgaan met de klimaatcomputer, kunstmestunit en waterbeheer. Je steekt graag je handen uit de mouwen, houdt van een afwisselende werkomgeving en kan goed in teamverband werken.

Op onze kwekerij in De Kwakel word je onderdeel van ons ervaren teeltteam met experts op het gebied van planten. Je zorgt voor een optimaal teeltklimaat en kunstmest- en waterbeheer. Je hebt ervaring met geïntegreerde gewasbescherming en geeft intern teeltadvies. Kortom: een afwisselende functie met verantwoording. We hebben veel kennis en ervaring in huis, die we graag met je willen delen!
Functie eisen
Je hebt minimaal een afgeronde MBO/HBO opleiding. Je hebt een zeer goed ontwikkeld plantgevoel en geniet van een kas vol gezonde mooie planten.
Functie aanbod
We bieden een afwisselende werkomgeving met groeimogelijkheden naar de toekomst. We hebben veel mogelijkheden tot kennisverdieping en verbreding. Kortom, er is volop ruimte om je verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de glastuinbouw CAO zoals reiskosten vergoeding en opleidingsmogelijkheden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
09-07-2021