Teeltmanager (Planten)

Teeltmanager (Planten)

Vacaturenummer
8673
Plaatsnaam
Meterik
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Teeltmanager (Planten)
Functie inhoud
Voor Plantenkwekerij de Kemp zijn wij op zoek naar een Teeltmanager.

Bedrijfsprofiel
Plantenkwekerij De Kemp is een familiebedrijf met bijna 60 jaar ervaring in de vermeerdering en opkweek van gangbare en biologische aardbeiplanten, aspergeplanten, vruchtboomonderstammen en rode bessenplanten. De Kemp levert kwalitatief hoogwaardig plantmateriaal aan professionele telers in heel Europa.

Functie
Als teeltmanager ben je van A tot Z betrokken bij het productieproces, vanaf het moment dat de eerste grondmonsters worden genomen totdat de planten van het veld worden gehaald. Als teeltmanager zorg je dat alle randvoorwaarden voor de productie van onze gezonde en vitale planten zijn geregeld. Je bent sparringpartner voor de eigenaar en de operationeel manager, met wie je dagelijks samen werkt.

Dit houdt in
  • Verantwoordelijk voor de teelt;
  • Leidinggeven aan de betrokken teeltmedewerkers;
  • Regelen van grondzaken;
  • Afspraken maken met verpachters;
  • Opstellen en (laten) uitvoeren van teelt,- gewasbeschermings- en bemestingsplannen;
  • Grondmonsters (laten) nemen;
  • Teelt-, en perceelsregistratie;
  • Contact onderhouden met NAK-Tuinbouw, SKAL en onze toeleveranciers van gewasbeschermings- en bemestingsmiddelen.
Functie eisen
Je bent een organisatietalent met passie en gevoel voor planten. Je hebt het vermogen om processen te verbeteren en bent niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als ervaren teeltmanager begrijp je dat de planten ook regelmatig buiten kantoortijden aandacht nodig hebben. Je werkt praktisch, gestructureerd, zelfstandig en probleemoplossend. Je houdt goed overzicht en bezit capaciteiten voor het aansturen van een klein team. De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift. Duits, Engels en Pools is een pré. Daarnaast kun je overweg met diverse systemen (MS Officel, Exact, Dacom, etc.) en beschik je over HBO werk- en denkniveau.
Functie aanbod
Een zeer afwisselende en uitdagende functie binnen een internationaal opererend bedrijf, met leuke, enthousiaste en professionele collega’s. Ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van (interne) opleidingen en trainingen. Goede begeleiding en ondersteuning bij de inwerkperiode door jouw collega’s. Bovenal bieden wij een prettige werksfeer. Het salaris is marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
01-07-2022