Vacatures

Teeltmanager (planten)

Vacaturenummer
5820
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltmanager (planten)
Functie inhoud
Voor een plantenkwekerij, gespecialiseerd in de opkweek van jong plantmateriaal, in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een teeltmanager.

Met de slogan “uw start is ons specialisme” wordt aangegeven waar de kracht van onze opdrachtgever ligt. Namelijk in het telen van uitgangsmateriaal voor zowel de groenteplanten als sierteeltproducten waarbij veel aandacht is voor de kwaliteit. Bij de opkweek van de planten wordt rekening gehouden met de wensen van de klanten. Door het directe contact met hun medewerkers op de werkvloer wordt de klant nauw betrokken bij de opkweek van zijn planten. Met name in de opkweek van paprikaplanten zijn zij zeer gespecialiseerd.

Werkzaamheden: Als Teeltmanager ben je verantwoordelijk voor alle teelten binnen jouw locatie. Van elke plant staat het gewenste aflevermoment en plant profiel vast en is het aan jou om van deze wens ook werkelijkheid te maken. Je hebt beschikking over: kwalitatief zeer hoge opkweek faciliteiten, interne product specialisten en externe adviseurs die ervoor zorgen dat je in staat bent om het gewenste product te maken. Dagelijks is er een leuke afwisseling tussen het telen, het zelf uitvoeren van teelthandelingen, het aansturen van collega’s in het teelt team en het onderhoud aan de waterinstallatie. Het hele jaar door is geen dag hetzelfde omdat er 5 seizoenen met verschillende producten zijn, die allemaal om een andere manier van verwerken vragen en waarvan de partij grote varieert van 200 tot 1 miljoen planten.
Functie eisen
De ideale kandidaat:
  • Heeft HBO denk- en werkniveau
  • Heeft technisch inzicht
  • Ruime ervaring in teelt en teelttechniek
  • Kennis van MS Office
  • Beschikt over rijbewijs B
Functie aanbod
Salarisindicatie en overige arbeidsvoorwaarden: Een bruto maandsalaris tussen de €4000,- en €5000,-
Soort contract: Mogelijk vast
Werktijden: Wisselende werktijden
CAO: Glastuinbouw
Pensioenregeling: Ja, bedrijfsfonds voor de landbouw (BPL)
Vakantiegeld: 8,33% van het bruto jaarsalaris
Vakantiedagen: 25 dagen
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
26-07-2019