Vacatures

Teeltman (jonge planten)

Vacaturenummer
6383
Plaatsnaam
Nieuwveen
Functie
Teelt
Functienaam
Teeltman (jonge planten)
Functie inhoud
Voor een jonge plantenkwekerij in Nieuwveen zoeken wij een Teeltman.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een kwekerij met een groot aantal activiteiten op het gebied van vermeerdering, productie en verkoop van planten en arrangementen. Op de locatie in Nieuwveen worden jonge planten gemaakt voor klanten in heel Europa en het moederbedrijf in ’s-Gravenzande.

De functie
We zoeken iemand met groene vingers die zoveel mogelijk teelt-technische taken van onze bedrijfsleider over kan nemen. Hij zal je in het begin zo goed mogelijk begeleiden, zodat je op termijn zelfstandig de gehele teelt op je kunt nemen.
Functie eisen
Je hebt ervaring met teelt in de glastuinbouw, kennis van geïntegreerde gewasbescherming en vindt het niet erg om regelmatig weekend- en storingdienst te draaien. Daarnaast steek je graag je handen uit de mouwen door mee te helpen in het afleverproces.
Functie aanbod
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij een teelttalent? En heb jij groene vingers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf en continu op zoek naar talent. Functies zijn bij ons nooit vast omlijnd, wij vormen ze altijd zo dat mensen het best tot hun recht komen. Afhankelijk van je capaciteiten en je wensen kan jouw werk dus in de loop van de tijd veranderen of kan je doorgroeien naar een andere functie. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Maar de belangrijkste reden dat je bij ons komt werken, is dat je het vooral leuk vindt om bij een dynamisch bedrijf als deze te werken.

  • Vast dienstverband na proefperiode
  • cao glastuinbouw
  • Aantal uren per week: 38
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
04-06-2020