vacatures

Vacaturebank

Teeltcoördinator (siergewassen)

Vacaturenummer
5000
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Meewerkend voorman teelt
Functienaam
Teeltcoördinator (siergewassen)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in de opkweek van jonge siergewassen zoeken wij een Teeltcoördinator.

In deze zelfstandige functie ben je eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitvoering en bewaking van de afgeleverde kwaliteit van de opkweek en teelttechniek m.b.t. siergewassen op de diverse locaties. Hiertoe signaleer je afwijkingen ten opzichte van de kwaliteitseisen, bewaak je de uniformiteit en bepaal je de te nemen (teelttechnische) maatregelen. Je stuurt de medewerkers teelttechniek en teeltspecialisten aan. Je blijft op de hoogte van nieuwe teelttechnische ontwikkelingen o.a. op het gebied van klimaat, meststoffen en gewasbescherming en vertaalt deze continu naar de praktijk. Je zet proeven op om de kwaliteit steeds verder te ontwikkelen, gevolgd door een duidelijke verslaglegging. Zowel intern als extern speel je een belangrijke rol op het gebied van teelttechnische ondersteuning en voorlichting. Je bent het aanspreekpunt voor de afdeling verkoop met betrekking tot de kwaliteit van de afgeleverde producten en hebt direct klantcontact.
Functie eisen
  • Je hebt een HBO-opleiding, met een HBO-werk- en/ of denkniveau, bent theoretisch goed onderlegd op het gebied van plantenteelt en -fysiologie en hebt enige jaren werkervaring in een soortgelijke teelttechnische functie.
  • Je hebt een goede kennis van klimaatregeling en gewasbescherming.
  • Flexibel, praktisch, resultaatgericht en stressbestendig behoren eveneens tot jouw kwaliteiten.
Functie aanbod
Een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief, bij een dynamisch en professioneel bedrijf waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn, zoals o.a. studiefaciliteiten.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
11-07-2018