Vacatures

Teelt plus medewerker / Junior Teelt (trostomaten)

Vacaturenummer
5651
Plaatsnaam
Schipluiden
Functie
Teelt
Functienaam
Teelt plus medewerker / Junior Teelt (trostomaten)
Functie inhoud
Voor het jongste en nieuwsgierigste adviesbureau binnen de glastuinbouwsector in Schipluiden zijn wij op zoek naar een Teelt plus medewerker / Junior Teelt.

Bedrijfsprofiel
Werken op een splinternieuwe en moderne locatie? Dat kan bij dit bedrijf! Op onze nieuwe locatie hebben we de afgelopen twee jaar volop gebouwd aan een moderne tomatenkwekerij. Volgend jaar gaan we verder bouwen en zoeken we naar ambitieuze collega’s die ons team komen versterken. Samen met je collega’s ben je altijd op zoek naar de beste omstandigheden om de perfecte tomaat te telen.

Functieomschrijving
Hoe ziet jouw week eruit?
In deze dynamische functie ondersteun je de teeltspecialist. Dit geeft je de mogelijkheid om allround ervaring op te doen. Je zorgt voor een tijdige en juiste uitvoering van teeltverzorging en gewasbeschermings- werkzaamheden, het bijhouden van een teeltregistratie, het optimaliseren van het teeltproces en het biologisch evenwicht in de kas.

We werken in teams, waarbij verantwoordelijkheden worden verdeeld. De functie is een afwisselde en zelfstandige functie, waarbij je contact onderhoud met de teeltspecialist en hem van advies voorziet. Daarnaast biedt deze functie goede doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden tot het volgen van de benodigde opleidingen.
Functie eisen
Ben jij een enthousiaste teamspeler met passie voor perfectie, heb je MBO denk- en werkniveau, heb je enige ervaring in de glastuinbouw, kennis van Word/Excel, ben je ondernemend leergierig en communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Functie aanbod
Dit bedrijf biedt je een dynamische, zelfstandige en afwisselende functie. Je komt te werken in een gemotiveerd team, met een goed salaris en in een moderne werkomgeving.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
15-04-2019