Teelt- en Veredelingsmedewerker (chrysanten)

Teelt- en Veredelingsmedewerker (chrysanten)

Vacaturenummer
6816
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Teelt
Functienaam
Teelt- en Veredelingsmedewerker (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar van chrysantenrassen in Maasdijk zijn wij op zoek naar een Teelt- en Veredelingsmedewerker.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is het grootste chrysanten veredelings- en stekbedrijf wereldwijd en is actief in een fors aantal pot- en tuinplanten. Afrika is de plek waar de chrysantenstekken hun reis beginnen. In Ethiopië en Oeganda zijn de productielocaties gevestigd. Hier wordt dagelijks het stekmateriaal geplukt van de moederplanten. Een zusterbedrijf gebruikt deze locaties voor opkweek van stekmateriaal. Het verse stekmateriaal wordt per vliegtuig naar Nederland vervoerd of vindt direct zijn weg naar onze afnemers wereldwijd. Een groot team van lokale werknemers onder leiding van Nederlands management draagt elke dag zorg voor een optimaal productieproces en kwalitatief hoogstaande stekken.

Functie
Als Teelt- en Veredelingsmedewerker verricht je werkzaamheden in de veredeling en teelt van chrysanten. Denk hierbij aan kruisen en zaaien. Je doet de door de veredelaar opgegeven waarnemingen in de bloeiproeven en assisteert bij onderzoeken.
Functie eisen
Een mbo werk- en denkniveau. Je hebt affiniteit met veredeling en je hebt enige ervaring in een agrarische functie. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Daarnaast beschik je over sociale vaardigheden, gaat zorgvuldig te werk en kunt prioriteiten op de afdeling signaleren.
Functie aanbod
Het bedrijf is een dynamisch bedrijf waar een prima salaris wordt betaald met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er heerst een prettige informele werksfeer met enthousiaste en gemotiveerde collega's.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
13-01-2021