teelt- en productiemedewerker (chrysanten)

Teelt- en productiemedewerker (chrysanten)

Vacaturenummer
6667
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Teelt
Functienaam
Teelt- en productiemedewerker (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een chrysantenkwekerij in Maasdijk zijn wij op zoek naar een Teelt- en productiemedewerker.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een troschrysantenbedrijf in Maasdijk. Sinds 2008 telen we op de huidige locatie in Maasdijk, voorzien van alle moderne technologie om de beste kwaliteit chrysanten te telen. We doen dit met een vast team van 6 deskundige en enthousiaste medewerkers. Wij telen sinds 2011 de witte enkelbloemige chrysant Bacardi en we zijn er inmiddels specialist in. Bacardi heeft veel volle bloemen en een enorme sierwaarde. Het is een hele harde, sterke chrysant.

Functie
Wegens verschuivingen in het team en toegenomen werkzaamheden is er een vacature voor een fulltime Teelt- en Productiemedewerker voor diverse werkzaamheden rondom de teelt en productie. Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen. De werkdagen zijn in overleg op maandag t/m vrijdag. Incidenteel op zaterdag ochtend.
Functie eisen
Ervaring is niet vereist, inzet en motivatie zijn wel belangrijk, evenals mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Ook is er werk voor Scholieren/Studenten!
Functie aanbod
Werken in een gemotiveerd vast team met de modernste technieken en machines om constante topkwaliteit te kunnen leveren.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
08-10-2020